Mike Tyson: visszatértem!

2020. május 12. 10:33

Egy másik legendás veterán bokszolóval, Evander Holyfielddel szállhat ringbe.

2020. május 12. 10:33

Újabb rövid edzésvideót tett közzé Mike Tyson korábbi nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnok, aki egyértelművé tette, hogy kész újra ringbe lépni. Az 53 éves legendás bokszoló múlt héten egy pár másodperces Instagram-videóval hívta fel magára a világ figyelmét. A gyors kombinációkat ütő Tyson akkor még nem fűzött kommentárt a bejátszáshoz, ezúttal viszont a félperces, villámgyors és erős sorozataiból összevágott videót a kamerába nézve, a „visszatértem” kijelentéssel zárta.

Tyson első bejelentkezése után elmondta, mérlegeli annak a lehetőségét, hogy néhány jótékonysági mérkőzésen úja bokszoljon. Ezt követően világszerte több öklöző bejelentkezett egy meccsre a legenda ellen, például két korábbi rögbijátékos, az új-zélandi Sonny Bill Williams (7 mérkőzés/7 győzelem) és az ausztrál Paul Gallen (9 győzelem, 1 döntetlen).

A legvalószínűbbnek viszont most az tűnik, hogy egy másik legendás veterán bokszolóval, Evander Holyfielddel kezd majd meg Tyson. A két öklöző 1995-ben s 1996-ban világbajnoki címmeccsen már bokszolt egymással, s mindkétszer Tyson húzta a rövidebbet: előbb kiütéssel veszített, majd leléptették, miután kiharapott egy darabot riválisa füléből.

A két sztár harmadik összecsapása azért is tűnik valószínűnek, mert a napokban az 57 éves Holyfield úgy nyilatkozott, hogy jó célt szolgálva újra kesztyűt húzna.

(MTI)

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Locomotive
2020. május 12. 12:56
Nézzétek ezt az állatot! :D Mint valami veszett pitbull :D Nem változott semmit fiatalkorához képest, a mai top formában lévő nehézsúlyú bokszolókat is reggeli enné meg :D Esetleg nem bírná olyan sokáig, de ez mindegy is, mert a K. O.-ra utazik :D
ElBundi
2020. május 12. 12:05
Corona-teszt meg volt Mike? Cecilia kérdezi.
Drazsé
2020. május 12. 11:34
Érik a botrány Érden - A polgármester nyilvánosságra hozta Szabó Edina fizetését A volt edző jogi lépéseket tervez. https://sport365.hu/kezilabda,noi-nb-i,erik-a-botrany-erden-a-polgarmester-nyilvanossagra-hozta-szabo-edina-fizeteset,124629
monuskaroly
2020. május 12. 11:04
De most nem szabad leharapni a fülét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!