Federer már a jövő évre és az olimpiára koncentrál

2020. július 06. 20:27

„A cél, hogy a jövő évre készen álljak” – fogalmazott a svájci sztár.

2020. július 06. 20:27
null

„Sokkal jobban érzem magam, de még nem vagyok azon a szinten, hogy teniszezzek” – mondta a svájci sztár, aki rekorderként 20 Grand Slam-tornán diadalmaskodott, de egyéniben még nem nyert az ötkarikás játékokon.

Federert februárban operálták meg, majd múlt hónapban egy újabb, artroszkópos beavatkozásra került sor, de egyelőre nem kellett tornát kihagynia, mivel a teniszélet leállt a koronavírus-járvány következtében, s csak augusztusban indul majd újra. A tokiói olimpián augusztus elsején lenne a férfi egyes döntője, azaz egy héttel 40. születésnapja előtt. Federer a 2008-as, pekingi játékokon párosban nyert aranyérmet Stan Wawrinka oldalán.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monuskaroly
2020. július 07. 08:34
Miből van az a váll és könyök? Amit kapott és kibírt az a kar ilyen hosszú pályafutás alatt, genetikai csoda.
Kardinális
2020. július 07. 08:21
Remélem, láthatjuk még legalább egy évig játszani!
Palika1955
2020. július 07. 01:46
Hát igen. Federer is fading. Negyven éves lett és már ez önmagában egy világrekord. Ahogy én látom, meglassult és a reflexei sem a régiek. Túl sok az unforced error. Djokót évek óta képtelen megverni és ezután sem fogja. Szerintem a jövő évet talán még elkezdi, de hamarosan abba is fogja hagyni. 2021 Djokó és Thiem között fog lejátszódni. Ők ma a legjobbak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!