Babos Tímea párostársa: fogolyként és bűnözőként bánnak velünk!

2020. szeptember 03. 13:07

Az amerikai nyílt teniszbajnokságon túl szigorú a vírusprotokoll Mladenovic szerint.

2020. szeptember 03. 13:07
null

Babos Tímea párostársa, a francia Kristina Mladenovic szerint az amerikai nyílt teniszbajnokságon „fogolyként és bűnözőként” bánnak azokkal, akik kapcsolatba kerülhettek koronavírussal megfertőződött honfitársával, Benoit Paire-rel. „Ez egy rémálom! Jelenleg csak arra vágyom, hogy visszakapjam a szabadságomat” – mondta a világranglista 44. helyezettje. Mladenovicra a legszigorúbb koronavírus-protokoll vonatkozik, ezért nem négynaponta, hanem naponta tesztelik, és kizárólag az edzések, illetve a mérkőzések idejére hagyhatja el szállodai szobáját.

A női mezőny 30. kiemeltje a második forduló szerdai játéknapján 6:1, 5:1-re vezetett az orosz Varvara Gracseva ellen, 5:2-nél négy meccslabdája volt, ellenfele mégis fordítani tudott: 7:6-ra megnyerte a második, majd 6:0-ra a harmadik szettet. „All time comeback” – magyarul: minden idők fordítása, ezzel a felütéssel adott hírt a találkozóról a US Open közösségi oldala. „Öt-kettőnél teljesen összezuhantam. Utálatosan bánnak velünk, de ez nem mentség a vereségemre. Nem az amerikai szövetség hibája, hogy négy mérkőzéslabdát sem tudtam értékesíteni” – utalt az Egyesült Államok Tenisz Szövetségének rendkívül szigorú előírásaira Mladenovic.

Hozzátette, harminc negatív teszt ellenére is fogolyként és bűnözőként bántak vele. „Szörnyűek a körülmények. Ha ezt előre tudom, soha nem tettem volna be a lábamat erre a tornára” – közölte. Az első helyen kiemelt Babos, Mladenovic páros csütörtökön (ma) – magyar idő szerint – 21 óra körül a Kaitlyn Christian, Giuliana Olmos amerikai, mexikói duó ellen mutatkozik be.

(MTI)

Fotó: A francia Kristina Mladenovic a cseh Karolina Pliskova ellen játszik a dubaji keménypályás női tenisztorna nyolcaddöntőjében 2020. február 19-én. MTI/EPA/Ali Haider

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PTYA
2020. szeptember 03. 18:44
Azután fakadt kí ennyire, miután egyesben kikapott. Normális gyerek mentalitás.
llnnhegyi
2020. szeptember 03. 16:28
Erdei Zsolt bunyozo arrafelé a festéket kaparta a hátáról a mérkőzés előtt
CyberG
2020. szeptember 03. 16:16
Ennek olyan szag van mint, amikor a magyar és más kisebb, de sportban kifejezetten sikeres országok sportolóit (Egerszegivel rendszeresen eljátszották) az döntő napján reggel 4-kor kiverték az ágyból dopping teszt címszó alatt. Atlantában volt olyan sportolónk, akit mindennap szívattak, sőt ha jól emlékszem valakit volt, hogy egy nap kétszer teszteltek. Amikor nüansznyi dolgokon múlik egy sportoló teljesítménye, akkor ezek az nem is annyira apró kellemetlenségeken múlhat el egy-egy helyezés vagy érem. Kíváncsi lennék, hogy az amerikai teniszezőket is így szívatják-e.
tango47
2020. szeptember 03. 15:48
Ha ennek a tizedét írná elő a magyar állam, már bombáznának minket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!