Karanténba került a Juventus teljes kerete

2020. október 03. 21:20

Két koronavírusos megbetegedést regisztráltak.

2020. október 03. 21:20
null

A Ferencvárossal egy Bajnokok Ligája csoportban szereplő torinói klub közleménye úgy fogalmaz: a fertőzött személyek nem játékosok, és nem is a szakmai vagy az orvosi stáb tagjai. Ennek ellenére a teljes keret karanténba kényszerül, és annak tagjai negatív teszteredménnyel is csak az edzéseken és a mérkőzéseken vehetnek részt, az úgynevezett csoporton kívüli kapcsolattartás nem engedélyezett számukra.  

A Juventus FC szombati esti rövid közleménye szerint csapatuk készen áll a pályára lépésre vasárnap este. A Serie A koronavírus-protokollja megegyezik az európai szövetség vonatkozó szabályaival, tehát ha egy csapatnak van legalább 13 bevethető játékosa, köztük legalább egy kapus, akkor a meccset le kell játszani. A Juventus láthatóan nem szándékozik elfogadni a halasztást, és azt szeretné, ha a nápolyiak is pályára lépnének, ellenkező esetben a torinóiak 3-0-s gólkülönbséggel megkapják a győzelemért járó 3 pontot.

A Napolinál a Serie A-nak arra a szabályára hivatkoznak, amely kimondja, hogy a helyi hatóságok rendelkezései felmentést adhatnak a mérkőzés lejátszásának kötelezettsége alól, márpedig a nápolyi egészségügyi hatóság megtiltotta, hogy a csapat Campania régión kívülre utazzon.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
__Y__
2020. október 03. 21:36
Úgy berezeltek a fraditól, hogy inkább karanténba vonultak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!