Ralf Schumacher odaszólt a német kormánynak koronavírus-ügyben

2020. október 28. 20:29

Jogi lépéseket tenne az egykori autóversenyző.

2020. október 28. 20:29
null

Szerdán új rekordot döntött Németországban a regisztrált koronavírusos fertőzöttek száma, amire válaszul a német kormány az eddigieknél szigorúbb korlátozó intézkedéseket vezet be november 2-tól. 

Az új intézkedések többek között a vendéglátóipari szektort is érzékenyen érintik, ami sokaknak nem tetszik – például az egykori Formula-1-es pilótának, Ralf Schumachernek sem. A korábbi autóversenyző az Instagramon kelt ki az új intézkedések ellen. „Komolyan elgondolkodom, mit gondolhatnak ezek odafent” – mondja a korábbi autóversenyző, aki most éttermet üzemeltet Kölnben. 

Schumachernek elsősorban az arányossággal van problémája. Mint mondja, most az egész vendéglátóipart lezárják, miközben ott a kezdetektől fogva szigorúan ügyeltek a szabályok betartásásra. „Egyet megtanultunk: a magánbulik, a garázsbulik voltak [a leginkább fertőző helyek eddig]” – méltatlankodik Ralf Schumacher. „Én is étteremtulajdonos vagyok, és nem hagyhatom annyiban ezt a dolgot, jogi tanácsot fogok kérni” – idézi az RND a Williams egykori versenyzőjét.

A nyitóképen: Ralf Schumacher a 2007-es török nagydíjon. Fotó: MTI/EPA/Tolga Bozuglu

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VeJoLa
2020. október 31. 10:38
Jó, hogy MO (egyelőre még) nem szállt fel a hülyevonatra! Az országleállítások messze nem olyan hatékonyak, mint amekkora károkat okoztak! A vírus nem olyan agresszív, mint amilyennek tavasszal féltük. A maszk a max, amit tehetünk magunkért, egymásért, és az eü. kapacitások biztosítását súlyos esetek kezelésére!
Ernie Pantuso
2020. október 29. 09:19
Ennek is annyi pénze van, hogy bezárhatna több tíz évre, meg sem érezné. De a pénzéhség az nem mindennapi ennél sem.
elfújta az ellenszél
2020. október 29. 00:32
Schumacher maradjon a kaptafánál
annamanna
2020. október 29. 00:20
Szegény embert még az ág is húzza. 2014: "Ralf Schumacher vagyonát 150 millió fontra becsülik, ezen kívül számos ingatlannal rendelkezik szerte a világon." https://www.origo.hu/sport/20141124-rahivtak-a-rendorseget-a-schumacher-hazasparra.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!