Agyonverhette férjét a volt bokszbajnok

2020. december 07. 07:56

Korábban is voltak problémiái a ringen kívüli agressziójával.

2020. december 07. 07:56
null

A héten svájci otthonában őrizetbe vették Viviana Obenauf volt női ökölvívóbajnokot, mivel őt gyanúsítják férje meggyilkolásával. A bloodyelbow.com szerint a rendőrségi iratokban csak „Thomas”-ként nevezett férfi halálát rendőrségi jelentés szerint egy „tompa tárgytól elszenvedett súlyos sérülés” okozhatta. A bizonyítékok alapján feltételezik, hogy Obenauf agyonverte a 61 éves férfit Interlakenben található otthonukban.

A 34 éves Obenaufnak korábban is voltak – ringen kívüli – problémái az agressziójával. A Blick című svájci újság megírta, hogy 2016-ban már egyszer őrizetbe vették, amikor egy londoni klubban megvert egy férfit, aki állítása szerint zaklatta őt. Az újságnak Obenauf egy volt barátja azt mondta, hogy egy részeg vitában ő is kapott pár ütést a nőtől.

Obenauf Brazíliában született, és eleinte sikeres tornász volt, Svájcba költözését követően kezdett bokszkarrierbe. A küzdősportban legnagyobb sikerét kétségtelenül 2018 augusztusában érte el, amikor az ökölvívó világszövetség (WBA) tétmeccsén kiütötte a nagypehelysúly addig veretlen bajnokát, Natasha Jonast. Obenauf utolsó mérkőzését 2019 novemberében vívta, akkor alulmaradt Terri Harperrel szemben. Ezután szögre akasztotta a kesztyűjét, mérlege 14 győzelem (ebből 9 KO) és 6 vereség. Karrierje befejezését követően idén januárban megházasodott, és saját edzőtermet nyitott. 

(bloodyelbow.com)

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2020. december 07. 21:36
Egy tömör általános összefoglaló az erőszakról: https://egyvilag.hu/temakep/068.shtml
eorica
2020. december 07. 15:05
biztos az ő férje is részt vett Brüsszelben egy gangbang partin, és az ereszen próbált menekülni a rendőrök elől, ezzel felb@szta az agyát, Hagyó Tünde, te is így oszd ki az alaptörvényt gránitba véső emberedet eljött a nők igazságának órája
Ekerot
2020. december 07. 13:35
teljesen érthető, hozzáment egy idős pénzes faszihoz, majd kinyírta a pénzéért...
szotyiratöbbpénzt
2020. december 07. 12:15
- Drágám, icipicit sótlan a leves. - Mit mondtál...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!