A lengyel focisták egy emberként utasították vissza a térdelést

2021. március 31. 21:49

Annak ellenére, hogy a nemzetközi nyomás a Black Lives Matter mozgalom hatására elég nagy.

2021. március 31. 21:49
null

Korábban már megírtuk, hogy az ír és walesi csapatok is megtagadták már a meccs előtti térdelést, mely a George Floyd halála óta a Black Lives Matter mozgalom nyomására lett, szinte bevett szokás sportolói körökben.

Ahogy korábban írtuk: „Sokan azonban, érthető okokból, a térdelés gesztusát a Black Lives Matter által képviselt baloldali értékek jóváhagyásának tekintik, nem pedig egyszerűen az antirasszizmus melletti elköteleződésnek.”

Most a lengyel válogatott tagadta meg a térdelést az Anglia elleni meccsen.

 

 

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2021. április 01. 19:44
Félreértitek. A niggerek a meghurcolt rendőr iránti szolidaritéából térdelnek, és az akciójukkal azt akárják kifejezni, hogy az alap rendőrségi eljárással nincs semmi baj, az ellenáló gyanúsított fölsdreteperésénél az azon térdelés egy hatásos, kímélő és kívánatos dolog. Je suis officer. Ezért térdelnek a niggák.
bsamu
2021. április 01. 19:35
Mindeközben nálunk BLM szobrot állítanak. Szégyen!
lofejazagyban
2021. április 01. 19:07
az angol játékosok nyilvánvalóan a lengyelek előtt térdeltek, hogy kifejezzék a megbecsülésüket, mert ez utóbbiak elég tökösek, hogy ne legyenek BLM majmok.
youngboy
2021. április 01. 15:45
Bravó lengyelek! A templomban térdelünk le és lánykérésnél. Abcúg elhülyült angolok, nyaljátok ki a bűnöző feketék seggét, az olyanokét, mint az akit most szenté avattak a szenilis Biden országában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!