Rendőrök vitték el a Barcelona októberben lemondott elnökét

2021. március 01. 13:36

Hétfő reggel letartóztatták a Barcelona futballklub éléről októberben lemondott Josep Maria Bartomeut.

2021. március 01. 13:36
null

A korábbi elnök mellett

őrizetbe vették a klub elnök-vezérigazgatóját, Óscar Graut, illetve a jogi ügyekért felelős Román Gómez Pontít is.

A letartóztatás és házkutatás időzítése érdekes lehet abból a szempontból, hogy a Barcelonánál vasárnap tartanak majd tisztújító elnökválasztást.

(Címlapkép: Az FC Barcelona labdarúgóklub elnöki posztjáért induló Lluís Fernández. Fotó: MTI/EPA-EFE/Alejandro Garci)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2021. március 01. 18:31
A Barcelonának több mint százmillió szurkolója van a világon, ezt lehet látni a közösségi oldalak követési számadataiból, ha minden szurkoló önként felajánlana átlag 10 eurónak megfelelő összeget a klub pénztárába, a klubnak nem lenne többé egy fillér adóssága sem. Persze nem ártana, ha néhányan milliókat fizetnének be a közös kasszába. A magam részéről a fentiekben jelzett átlag tíz euró tízszeresét vállalom.
OberEnnsinnen
2021. március 01. 15:28
Az Orbán -kormány 10 év alatt 370 milliárdot költött a magyar sportléretesmények kötelező, 20-30 lejárt szavatosságának újraépítésére (stadionprogram). A Barcelona adóssága 1 milliárd euro fölött van, ma. Az 370 milliárd, forintban. A Puskás Aréna - Magyarország kötelező Nemzeti Stadionja - 170 milliárdba került, osztályában a világ legjobb építményének választotta az építész-szakma. (Soros ott még nem tart, hogy őket is ellenőrizze.) Azaz: 10 év alatt Magyarország 200 milliárdot költött stadionfelújításokra, évi 20 milliárdot. A 26,75 milliárdos Lánchíd-felújítás ettől pontosan 6,75 milliárddal drágább. Ezt tudják úgy a Karácsonyékat székbe ültető modern budapestiek, hogy az Orbán-kormány a stadionokra költi az "Ő pénzüket", miközben "ellopja azt"...
civis72
2021. március 01. 14:52
"jogi ügyekért felelős Román Gómez Pontí" ...kecskére a káposztát
MZperX
2021. március 01. 14:51
Már így is elkéstek vele. Kb. 4 évvel ezelőtt kellett volna lesittelni az egész bagázst. Nem ott tartana a Barca, ahol most... Rosell, Bartomeu mind csak a saját zsebüket tömték, miközben milliárdokért gagyi játékosokat hoztak és üveggyöngyökért-, vagy ingyen engedték el a tehetségeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!