Orbán Viktor levélben gratulált a Real Madrid elnökének újjáválasztásához

2021. április 15. 07:33

Az Ön sok évtizedes tapasztalata garanciát jelent arra, hogy a Real Madrid továbbra is megőrzi méltó helyét Európa és a világ legsikeresebb klubjai között – írta a miniszterelnök Florentino Péreznek.

2021. április 15. 07:33
null

Orbán Viktor, a Puskás Akadémia honlapján megjelent levelében fejezte ki gratulációját Florentino Péreznek, a Real Madrid régi-új elnökének. 

A kormányfő Florentino Pérez személyét és évtizedes tapasztalatát garanciának tartja arra, hogy a Real Madrid továbbra is megőrzi méltó helyét Spanyolország, Európa és a világ legsikeresebb klubjai között.

„Nagy örömömre szolgál, hogy az Ön vezetése alatt sikerült hozzájárulnunk közös hősünk, Puskás Ferenc emlékének megőrzéséhez, valamint a magyar és a spanyol futballkapcsolatok megerősítéséhez” – írja a miniszterelnök a Puskás-Suzuki-kupa küzdelmeire utalva. 

Pérez 2025-ig viseli a tisztséget. „Felelősségteljes munkájához jó egészséget és további sok sikert kívánok!” – zárja levelét Orbán Viktor.

Kép forrása: MTI

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2021. április 15. 09:44
Kínaivírusjárvány tetőzésekor ez a minimum. Még kellene újabb 2-3-4 visszafizethetetlen kínaihitel is és akkor még jobb volna a helyzet. Pláne a lölőké meg a sajátlábé.
Drazsé
2021. április 15. 08:20
Orbán Viktor levélben gratulált a Real Madrid elnökének a Liverpool kiveréséhez.
files32
2021. április 15. 08:12
A gecit gyerek korában tilthatták a focitól vagy csak nem kellett egy csapatba se olyan béna volt. Most kompenzál mindent, stadion a kert végén, diplomata útlevél a focistáknak, akik elsők voltak az oltások kezdetén. TAO milliárdok a semmire.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!