Sarah Voss tornász szerint szexualizálják, ezért csak bodyban versenyez

2021. április 24. 13:07

Eddig csak vallási okokból viseltek versenyzők ilyen kezeslábast.

2021. április 24. 13:07
null

Sarah Voss német tornász szembement a hagyományokkal, amikor olyan bodyban versenyzett a svájci torna Európa-bajnokságon, ami az egész testét eltakarta – írja a BBC. Hozzátették:

Voss reméli, hogy más tornászok is követik majd a példáját, akik eddig kényelmetlenül érezték magukat a lábakat szabadon hagyó bodykban.

A ZDF-nek adott interjúban elmagyarázta, hogy kiskorában nem zavarták a szűk, feneket mutató bodyk, de onnantól kezdve, hogy kamaszodni és menstruálni kezdett, egyre inkább.

A tornásznő Instagram-posztjában a következőképpen fogalmazott: így egyszerre lehet elegáns a versenyen, mégis jól érezheti magát közben. A német tornaszövetség támogatta a döntést, sőt, azt nyilatkozták, hogy két másik tornászuk, Elisabeth Seitz és Kim Bui is ilyen szettben versenyzik majd. A szövetség így kíván felszólalni a versenyzők szexualizálása miatt: azt remélik, így a szexuális zaklatásokat is könnyebben meg tudják előzni.

Kép forrása: Youtube-videó

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2021. április 25. 08:38
Nem tudom... A magam részéről nem a csupasz lába a legszexibb az egész látványban. Ha ő úgy érzi, hogy a csupasz lábát bámulják, hát jó. Minden más meg látszik a body-ban is, ha valakit érdekel.
crydog
2021. április 25. 08:28
Úristen, mi lesz a jégtáncosokkal?
Zsaturnuzs
2021. április 25. 08:23
Emberek! A burkából és a csadorból is KILÁTSZIK az arca. És akkor máris rágerjedhetnek az ágaskodóbb löttyűek, ösztönös lendülettel. Nikáb google.com/search?q=nikáb&source=lnms&tbm=ischkell kell neki, a rácsos szemrésű. Csak aztán nehogy kivillanjon a szeme fehérje... vagy a meztéllába... Allah irgalmazz!
satman11
2021. április 24. 21:30
Néhány lépés és eljutnak az arab szemetes zsákig....burkát nekik!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!