San Marinóban bezárták a Covid-osztályt

2021. május 06. 22:17

Egyetlen beteg maradt San Marino Köztársaság kórházában.

2021. május 06. 22:17
null

A 34 ezres köztársaságban az utóbbi napon egyetlen új beteget regisztráltak. További négyen vannak még lélegeztető-gépen, de teszteredményük már negatívnak bizonyult. Házi karanténban 31 ember van.  A kedvező járványadatokat a márciustól indított oltási kampány sikerének tulajdonította Alessandra Bruschi a helyi egészségügyi hivatal (ISS) igazgatója.

San Marinóban az orosz Szputnyik V-vakcinát, valamint az amerikai-német Pfizer-BioNTech oltóanyagot használják, amelyet Izraeltől vásároltak. A lakosság több mint hetven százalékát már beoltották a vakcina első adagjával, több mint a fele pedig már a második adagot is megkapta. Az ISS vezetője közölte, hogy a Covid-19 osztály bezárása után a kórházi kezelést igénylő, esetleges következő betegeket elszigetelik, de nem tartanak fenn nekik külön szárnyat San Marino kórházában.

(MTI)

Nyitókép: Andreas Solaro / AFP

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2021. május 07. 10:55
Elképzelem, hogy akit Szputnyikkal oltottak nem mehet le Riminibe napozni. Madonna mia !
szodabár
2021. május 07. 10:10
A zsidók üzletelnek a Pfizerral, miközben tartoznak az árával. Óriási. A Moderna készletüket meg elajándékozták. Ki érti ezt, én nem. Egyébként nem úgy volt, hogy csak Sputnyikkal oltanak? https://hu.euronews.com/2021/04/09/san-marinoban-mindenkit-orosz-vakcinaval-oltanak-be A Pfizert meghagyják a bevándorlóknak :))))))
monuskaroly
2021. május 07. 07:41
Szerencsétlenek, ők sem utazhatnak "sehová" a Sputnik miatt.
hátakkor
2021. május 07. 07:03
Good news
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!