Eriksen állapota stabil, de kórházban tartják

2021. június 13. 13:17

A dán labdarúgó szövetség vasárnap reggel tudott beszélni Eriksennel, aki üdvözletét küldte csapattársainak.

2021. június 13. 13:17
null

Továbbra is stabil az állapota Christian Eriksennek, a dán labdarúgó-válogatott csapatkapitányának, akit szombaton csapata koppenhágai nyitómérkőzésén a pályán kellett újraéleszteni.

A dán szövetség vasárnap közösségi oldalán adott tájékoztatást a labdarúgó egészségi állapotáról, amelyben hozzátette: a további vizsgálatok érdekében kórházban marad a 29 éves támadó középpályás. Kiemelték: vasárnap reggel volt lehetőségük beszélni Eriksennel, aki üdvözletét küldte csapattársainak.

A dán játékos az Eb-újonc finnek elleni összecsapás 43. percében mindenféle előzmény nélkül összeesett a pályán, ahol bő tíz percen keresztül élesztették újra, mielőtt szállítható állapotba került. A 109-szeres válogatott játékost végül stabil állapotban vitték kórházba, ahol már kommunikálni is tudott. A találkozót a finnek a 60. percben szerzett góllal nyerték meg 1-0-ra.

(MTI)

Fotó: A dán Christian Eriksen (b) és a finn Paulus Arajuuri a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában Koppenhágában 2021. június 12-én. MTI/EPA pool/Friedemann Vogel

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsbagoly
2021. június 13. 19:22
TE idióta jérce, nincs egy kakas a tyúkudvaron, aki időnként megbúboljon s ezért irkálsz ide mindenféle marhaságot?
patkánynak sem nevezhető férgek
2021. június 13. 19:00
Te ostoba barom, egyszerűen képtelen vagy megérteni, hogy mit nyilatkozott az orvos? Nincsenek benne nagyon bonyolult szavak pedig, hogy egy hozzád hasonló vén demens fasz ennyire ne tudja felfogni. Van itt pár retardált féreg, de te vagy az egyik legsötétebb. Melyik szót nem ismered? Segítek!
bölcsbagoly
2021. június 13. 16:52
Időközben meg kiderült, hogy az egésznek nagyobb volt a füstje mint a lángja! - összeesett, de lélegzett (ergo nem csúszhatott hátra a nyelve!), senki sem mondta (Kjaer sem, aki elkezdte éleszteni), hogy ne lett volna pulzusa. Mikor kivitték a pályáról már magához tért, mozgott a karja s a feje. Jelenleg meg olyan jól érzi magát, hogy visszatérne a pályára! Túl nagy volt hozzá a körítés, amire a média meg az UEFA is rátett egy-egy nagy lapáttal! Nálunk meg a széplelkek s az ellenzékiek támadása BGy és az MTVA ellen hab a tortán!
simonvitéz
2021. június 13. 15:54
Bognár Györgytol, bocsánat kérés ide vagy oda, most kellene elkoszonnie az MTVnek. Nem igaz,hogy más ne tudna ezen a szinten szakkommentátorkodni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!