Már müncheni politikusok is kérik: legyen szivárványszínű a stadion a német-magyar meccs alatt

2021. június 19. 22:15

A civilek petíciója után a müncheni városi tanács tagjai is azt kérik, hogy az Allianz Arena színeivel üzenjenek Magyarországra.

2021. június 19. 22:15
null

Amint arról korábban beszámoltunk, petíció indult, hogy szivárványszínű legyen a müncheni stadion a német-magyar meccsen. 

A müncheni városi tanács mind a hat frakciója – a civilekkel egyetértve – arra kérte a város polgármesterét, hogy szivárványszínben „tündököljön” az Allianz Aréna a csoportmeccs ideje alatt. 

A politikusok úgy fogalmaztak

„München támogatja a sokszínűséget, a toleranciát és az egyenlőséget a sportban, valamint a társadalomban”

A tanács hozzátette, hogy a magyar LMBT+-közösségnek szeretne jól látható üzenetet küldeni, miután „a magyar parlament őket sújtó törvényt fogadott el.”

Nyitókép: Tobias Hase / dpa / AFP

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sven
2021. június 21. 15:25
Biztos vagyok benne, hogy a müncheni városi politikusok egyike sem ismeri a magyar gyermekvédő, pedofil- és nemváltásellenes törvényt, sem a tv. szándékát. Megkapták egy liberális ultrától, hogy "melegüldözés indult a náci Magyarországon!" oszt gondolták egy jó kis stadion-pride-festéssel üzenhetnek a melegbarát német szavazóknak és biztosíthatják, hogy a válogatottjuk ne égjen akkorát, mint a franciák Pesten.
geyza1947
2021. június 21. 11:07
Na ennyire útálják Orbánt és kormányát a németek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zsolt75
2021. június 20. 21:41
Hogy fognak örülni a német szurkolók...
KötőDániell
2021. június 20. 18:35
Ki tiltja? Olyannk világítják ki amilyennek akarják. Mi meg pirod fehér zöldnek. Azt hiszik megijedünk egy kis szivárványtól?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!