Nem lepett meg a magyarok bravúrja

2021. június 21. 21:08

A kis csapatok rendre megszorongatják a nagyokat.

2021. június 21. 21:08
null
Roberto Carlos

„Követi az éppen zajló Európa-bajnokságot? Melyik válogatott győzte meg leginkább eddig a tornán?

Természetesen figyelem a mérkőzéseket, nagyon kiegyenlített a küzdelem. Több esélyesebbnek tartott csapat is kikapott már, változatos eredmények születnek. Az olasz válogatott játéka nyűgözött le eddig a leginkább.

A magyar válogatott szenzációs döntetlent játszott a világbajnoki címvédő Franciaországgal. Látta a mérkőzést?

Néztem a találkozót, és megmondom őszintén, egyáltalán nem lepett meg a végeredmény. A nemzetközi labdarúgás egyre kiegyenlítettebb, jönnek fel a kiscsapatok, rendre megszorongatják a nagyokat.

A 2011–2012-es idényt az Anzsi Mahacskalánál töltötte, ahol együtt futballozott Dzsudzsák Balázzsal. Hogyan emlékszik vissza erre az időszakra?

Egy nagyon szép időszakot töltöttem Oroszországban, természetesen emlékszem Balázsra is. Nagyon szimpatikus srác, remek futballista.

Hogyan látja jelenleg a Real Madrid helyzetét? A legutóbbi szezonban egyetlen trófeát sem nyert a csapat, ez csalódás?

A Real Madrid továbbra is a világ legjobb klubja, nincs ok a szomorúságra vagy a csalódottságra. Teljesen normális, hogy van olyan szezon, amikor nem nyerünk meg egy sorozatot sem, amiben elindulunk. Máskor meg egy idény alatt hat trófeát is szerzünk, olyan is van, hogy kettőt vagy hármat. Nincs ezzel semmi gond, a futball folyamatosan változik.”

Fotó: ANDREAS GEBERT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pörzekútor
2021. június 22. 13:20
Csodálatos focista volt, miatta szurkoltam a Reálnak. Azt a gólját meg soha nem fogom elfeledni. Az volt A GÓL !
Vakfolt
2021. június 22. 12:10
"A 2011–2012-es idényt az Anzsi Mahacskalánál töltötte, ahol együtt futballozott Dzsudzsák Balázzsal. Hogyan emlékszik vissza erre az időszakra?" - Balázs meccs után izzadt és büdös volt, főleg a lába. Mondjuk én is.
mandiner71
2021. június 22. 09:15
Bla-bla. Demokratikus semmitmondás.
Mich
2021. június 21. 23:55
A Moslékos Index kemény szavakat várt a magyarok ellen Carlostól - de az udvariasan elkerülte a csapdákat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!