Tizenkétezer szivárványos zászlót osztanak szét Münchenben a német–magyar előtt

2021. június 23. 18:18

A Telex szerint Németországban most „nem feltétlenül a meccs a fő téma, hanem az eltérített magyar pedofiltörvény és a homofóbia elleni tiltakozás.”

2021. június 23. 18:18
null

Amint arról korábban beszámoltunk, a müncheni városi tanács mind a hat frakciója – a civilekkel egyetértve – arra kérte a város polgármesterét, hogy szivárványszínben „tündököljön” az Allianz Aréna a csoportmeccs ideje alatt. München polgármestere, Dieter Reiter is szivárványos stadiont akart, majd szégyenteljesnek nevezte az UEFA döntését, miszerint a szervezet nem engedi az a szivárványos stadion-kivilágítást. Az Európai Labdarúgó Szövetség hivatalos Instagram-oldalán magyarázkodik a történteket követően.

Németországban viszont most nem feltétlenül a meccs a fő téma, hanem az eltérített magyar pedofiltörvény és a homofóbia elleni tiltakozás – írja a Telex.

A portál szerint a németek „jobb híján” kiosztanak 12 ezer ilyen színű zászlót és a városháza homlokzati részét hosszú szivárványos zászlókkal díszítették fel, az aluljárókban és a hirdetésekben is láthatóak a motívumok, ott Manuel Neuerrel kapcsolták össze. A világbajnok német kapus szivárványos karszalagra cserélte ugyanis a német trikolórt, és szerda este is úgy véd a magyarok ellen. Amint a Telex írja, a villamosok többségén a vezető felett van két kis zászló, a belvárosról nem messze lévő Mária Terézia Gimnázium ablakában is felfedezhetőek a színek a diákok rajzain.

Kép forrása: MTI/PAP/Jakub Kaminski

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2021. június 24. 14:57
Voltak-e impregnálva?
Tibesz26
2021. június 24. 13:52
füstörljétek ki ezeket a barbár lmbtq s rohdék szemétládákat és a pkolra kell küldeni ezeket a banditákat
Bud3
2021. június 24. 12:56
Jövőre reméljuk, egy sokkal jobb, szabadabb világ, bokezubb, igazságosabb világ jön.Ez a borzalmas szuklatokoruseg, és begyepesedett magyar gondolkodásmód megváltozik. Csak Magyarországon és esetleg egy-ket közép-európai orszagban ennyire élesen negatív a más emberek irányába a közhangulat.
youngboy
2021. június 24. 12:14
Szellemileg leépült kioperált gerincű liberálfasiszta németek, nem lesz itt buzihőzöngés, amikor, amikor azt ami az országotok volt néhány évtized múlva a bevándorlók (akik szaporodnak, míg ti beteg pöcsök egymás seggével "szeretkeztek" és ti szerencsétlen picsák egymást nyalogatjátok) többségbe jutván, beolvasztják a Nyugat- és Észak-Európai Kalifátusba. (Mi meg kénytelenek leszünk kerítést építeni a nyugati határon).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!