Dráma a Dánia-Finnország mérkőzésen

2021. június 12. 18:49

Christian Eriksen összeeesett a pályán. Úgy tűnik, a válogatott játékos újraélesztése sikeres volt, állapota stabilizálódott. Cikkünk frissül!

2021. június 12. 18:49
null
 Eriksen állapotát stabilizálták, úgy szállították el a stadionból. <br>Fotó: AFP

Borzasztó események a labdarúgó Európa-bajnokság harmadik mérkőzésén. A Dánia-Finnország összecsapáson Christian Eriksen életéért küzdöttek a pályán. A több mint 109-szeres dán válogatott játékos összeesett a gyepen, nem incidens okozta a rosszullétet.

A mérkőzés természetesen félbeszakadt. Az UEFA közben tweetelt: 19.45-re ígérnek tájékoztatást a történtekről, a folytatásról, de azt is hozzáteszik, a játékos állapotát stabilizálták, kórházba szállították.

Frissítés!

A dán szövetség tweetelt: 20.30 órától jön a folytatás! Az első félidő maradék öt percét lejátsszák, utána öt perc szünet, majd jön a második félidő következik majd. Az UEFA a Twitter oldalán azt írja, a játékosok kérésére folytatják a meccset.

Az események az Eb programját nem befolyásolják: a szentpétervári Oroszország-Belgium összecsapást változatlanul 21 órától rendezik.

Az UEFA elnöke, Aleksander Čeferin is üzent a játékosnak:

„Az ilyen pillanatok mindent az élet perspektívájába helyeznek. Kívánom Christiannak a teljes és gyors felépülést, és imádkozom, hogy családja legyen erős és tartsa meg hitét...” – fogalmazott.

Nyitókép forrása: Jonathan NACKSTRAND / AFP / POOL

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rollotomasi
2021. június 12. 22:26
Először is: mélyen megrázott az eset, jobbulást kívánok Eriksennek. Másodszor: Bognár György leszerepelt emberileg. Harmadszor: Bognár Györgynél csak azok szerepeltek le jobban, akik egyből - vúúúáááá -, szinte azonnal, hisztérikusan, bognári stílusban kikeltek a bognári tuskóság ellen, és - alig leplezve - az ürügyet felhasználva - ekézték a közmédiát, és hát, ugye a végcélt, Orbánt. Végső soron pártpolikát csináltak ebből is. Mert hát, ugye, Orbán a hibás, ezért is. Bognár, Telex, Index, 444, 24.hu, Hvg, leszerepeltetek.
bambuci
2021. június 12. 20:59
Ez a szőkeség borzasztóan amatőr konferanszié. 10-15 percet kellett volna kitölteniük valamilyen témával. Bármivel. Mondjuk akár a játékos pályafutásának bemutatásával. Semmi. Ugyanazt ismételtek, vagyis hogy nem tudnak semmit. Buta de a legrosszabb hogy felkészületlen. Nagyon leszerepelt a m4.
Tatulus
2021. június 12. 20:46
Csakis jobbulást és felépülést az újabb meccsekig - minden érző ember ezt kívánja, én is!
Búvár Kund
2021. június 12. 20:29
Lehet kiegyezett a két csapat egy békés döntetlenben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!