Közel nyolcmillió angol vett ki szabadnapot az Eb-döntő másnapjára

2021. július 10. 17:36

Anglia a története során először lehet Európa-bajnok.

2021. július 10. 17:36
null

A labdarúgó Európa-bajnokság döntője (Olaszország-Anglia) miatt nyolcmillió angol munkavállaló kért szabadnapot a mérkőzés másnapjára – írja a Telex brit lapértesülésekre hivatkozva. Az Eb-döntő napján még a nagyobb üzletláncok is hamarabb bezárnak, hogy egyetlen szurkoló se maradhasson le az olaszok elleni csúcsrangadóról, ugyanis ez lehet az angol labdarúgó válogatott első Európa-bajnoki címe. 

Petíció is indult annak érdekében, hogy a döntő utáni hétfői napot szabadnappá nyilvánítsák, amit már több mint 350 ezren írtak alá, az ötlettől pedig Boris Johnson sem zárkózik el. A brit miniszterelnök korábban arra kérte a munkáltatókat és az iskolákat, hogy hétfőn legyenek türelmesek a késve érkezőkkel.

Kép forrása: JUSTIN TALLIS / AFP

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2021. július 12. 12:40
8 millióan szerettek volna ünnepelni. Sajnálom őket, de jobbak voltak az olaszok.
pemete jakab
2021. július 11. 19:58
"Közel nyolcmillió angol vett ki szabadnapot az Eb-döntő másnapjára" A munkáltatóik viszont vasárnap éjfélig dolgoztathatnák őket. Hogy lesz meg különben az ez évi GDP?!
zakar zoltán béla
2021. július 11. 16:57
Köszönet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tápai nóta, Juhász Gyula, Dsida Jenő: Tekintet nélkül, Mécs László: Bakonyi látomás....
Gullwing
2021. július 11. 08:56
Remélem az olaszok nyernek. Náluk a vásárnap nem munkaszüneti nap?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!