Boris Johnson a klímacsúcs után magángéppel ment vacsorázni egy klímaszkeptikussal

2021. november 04. 16:13

A konzervatív politikus 400 mérföldet repült kedd este Glasgow-ból Londonba.

2021. november 04. 16:13
null

Joe Biden mellett Boris Johnson sem úszta meg botrány nélkül a glasgow-i klímacsúcsot. A Portfolio beszámolója szerint a brit miniszterelnök előbb elaludt a klímacsúcson, majd a londoni West Enden elhelyezkedő The Garrick magánklubban jelent meg, ahol a Daily Telegraph egykori újságíróinak találkozóját tartották. A konzervatív politikus 400 mérföldet repült kedd este Glasgow-ból Londonba. A Downing Street 10 szóvivője elmondta, hogy a vonattal négy és fél óra alatt megtehető utat szigorú időbeosztása miatt tette meg repülővel a miniszterelnök. Johnson így  400 mérföldet repült kedd este.

A helyi sajtó szerint Boris Johnson Charles Moore-ral, a Daily Telegraph korábbi szerkesztőjével távozott a klubból, aki korábban szkeptikusan írt a klímavészhelyzetről. 

Nyitókép: Pierre Larrieu / Hans Lucas / AFP

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mgyfree
2021. november 05. 06:51
Ez így lesz méginkább, te mehetsz gyalog, de nekik szigorú napirendjuk van ők repülővel mennek, neked bogarat kell ennéd, hogy megmentsd a bolygót, ők maradnak a wagyu márkánál, erről szól a klíma hiszti
Járványfigyelő
2021. november 04. 21:16
Naés. Éhesek voltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!