Fejjel lefelé fordított orosz zászló miatt balhéztak össze ukránok és bosnyákok a vb-selejtezőn

2021. november 18. 13:13

A bosnyák drukkerek azt hitték, szerb zászló van az ukránoknál.

2021. november 18. 13:13
null

Elszabadultak az indulatok a kedd esti Bosznia-Hercegovina–Ukrajna vb-selejtezőn az RT beszámolója szerint. A mérkőzés kezdése előtt bosnyák ultrák indultak meg az ukrán drukkerek felé, a rendőrségnek kellett közbeavatkoznia. 

A portál szerint az indulatokat az egyik ukrán szurkoló korbácsolhatta fel, aki lobogtatni kezdett egy fejjel lefelé tartott orosz zászlót, amelyet a bosnyákok szerb zászlónak hittek. A rendőrségnek köszönhetően végül nem történt nagyobb rendbontás, a mérkőzés végeredménye Bosznia-Hercegovina–Ukrajna 0-2. 

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illibernyák
2021. november 18. 15:11
Ezek sem agysebészek, mint Kubatov neonáci söpredéke.
h040183
2021. november 18. 13:47
Valóban, a szerb és orosz zászlók hasonlítanak, csak az egyik a fejjel lefele lógatott mása. Meg az oroszon Szent György van, a szerben meg egy széttaposott csirke... Az ukrán drukker meg gondolom annyira se volt magánál, hogy fölfogja mit lobogtat!
hegyivadász
2021. november 18. 13:41
Mondjuk kérdés, hogy egy ukrán szurkoló vajon minek lobogtat egy orosz zászlót, akár a rendes állásában is, egy bosnyák-ukrán meccsen???
filopatl
2021. november 18. 13:41
bosnyák és szerb két jóbarát, szeretik is egymást, mint mi romániát D /még ritmusa is van D, bocs/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!