Véletlenül hasba lőtte magát egy olasz sportlövő, életét vesztette

2022. január 08. 12:59

Cristian Ghilli mindössze 19 éves volt.

2022. január 08. 12:59
null

Vadászat közben életét vesztette Cristian Ghilli, a juniorok között világ- és Európa-bajnok sportlövő

A 19 éves olasz sportember barátaival a Pisa környéki erdőkben járt, és véletlenül hasba lőtte magát, amikor lehajolt, hogy a földről felszedje az elhasznált töltények hüvelyeit – számolt be a tragikus esetről az ötkarikás sportágakkal foglalkozó insidethegames.biz.

Sürgősen kórházba szállították, megműtötték, ám életét már nem tudták megmenteni.

(MTI)

Nyitókép: YouTube

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Péterffy
2022. január 10. 14:01
Sportoló esetén azt nem lehet leírni, hogy talajrészegen, bedzsinázva seggbe-lövősdit játszottak a kokós haverokkal, csak meggondolta magát és hirtelen megfordult, így a haverok hasba lőtték, nem seggbe.
Krupp Skya
2022. január 10. 06:41
Tizenkilenc évesnél előfordul szerelmi bánat is és lehet öngyilkos lett, másként nem tudom elképzelni, ha a hasamhoz támasztom a puska csövét nem tudok lehajolni. Ha én vadász lennék, a balkezemben fognám a puskát csővel előre tartva vízszintesen és jobb kezemmel nyúl-nék le a hüvelyért. A nyúlról jut eszembe, Juszt Laci bácsi, akit úgy fejbe vágott a vadászpuskatusa, hogy belépett a DK-ba és azóta csak hülyeségeket beszél. A hüvelyről meg az ördög ügyvédje. aki lefilmezte Borkai bácsit, amint éppen a hüvelyért nyúl.
Márkus István
2022. január 09. 22:35
Ez esetben biztos sokat számított a magabiztosság is :( https://www.youtube.com/watch?v=5vanQfg6IQM
Akitlosz
2022. január 09. 22:11
Helyes. Az ilyenek a kedvenc híreim. Sok életet megmentett Darwin díjas tettével. Még sok hasonló önkéntes vadászbalesetet! Ez az a sors, amit megérdemelnek a kocavadászok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!