Orbán Viktor is részt vesz az ukrán helyzet miatti rendkívüli EU-csúcson

2022. február 23. 16:49

Charles Michel, az Európai Tanács elnöke csütörtök este nyolc órára hívta össze a tanácskozást.

2022. február 23. 16:49
null

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Brüsszelbe utazik, ahol az Európai Unió állam- és kormányfői rendkívüli csúcstalálkozót tartanak az orosz-ukrán válság ügyében – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Charles Michel, az Európai Tanács elnöke csütörtök este nyolc órára hívta össze a tanácskozást, meghívólevelében azt írta: a legújabb fejlemények megtárgyalásán kívül szó lesz arról, hogyan védjék meg a szabályokon alapuló nemzetközi rendet; hogyan viszonyuljanak Oroszországhoz, illetőleg Oroszország felelősségre vonásához tetteiért; valamint hogyan fogják tovább támogatni Ukrajnát és népét.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/AFP pool/Aris Oikonomou

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aleb19
2022. február 23. 18:51
a rezsigecizesespaks2 hazudozas vegleg bedolt ha 5 het mulva nyerakkor orbanviktor lesz a nagy gazaremelo... de addig is a fidernyakok rezsiharcot hazudnak es az iskolazatlanok elhiszik mert iden hullott a potya a zsebukbe
Akitlosz
2022. február 23. 18:32
S szokás szerint csendben megszavaz valami szankciót Magyarország érdekeivel szembemenve.
OberEnnsinnen
2022. február 23. 18:17
Remélem, Viktor Brüsszelben valódi úriemberként, csak akkor szólal meg, ha rákérdeznek, különben pedig gentleman vendégként a távolságtartásból ad mintát. Ukrajna lakosainak biztonságát - és minden polgárának emberi méltóságát - az európai békét megteremtő győztes szövetséges hatalmaknak KÖTELESSÉGE biztosítani. Ha nem megy, ha nem menne, akkor ÚJ TÖRTÉNET KÖVETKEZIK, de az már nem a ma ismert Ukrajnára épülne.
Phm045
2022. február 23. 18:05
Az ET talán kicsit józanabb. Illúzióim nincsenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!