Videón a lefogyott, lovagló és „emberarcú” Kim Dzsongun

2022. február 04. 15:08

Fehér lovon vágtázik egy propagandafilmben az észak-koreai diktátor.

2022. február 04. 15:08
null

Az AFP hírügynökség pénteken tett közzé egy videófelvételt a Facebook-oldalán, amelyen az észak-koreai diktátor, Kim Dzsongun látható, amint egy fehér lovon vágtázik az erdő felé – számol be a 24.hu.

„A film fő témája Kim emberek érdekében kifejtett odaadó és kemény munkája” – mondta az AFP-nek Rachel Minyoung Lee, a washingtoni székhelyű Stimson Center nonprofit kutatóintézet külső munkatársa.

„Megpróbálják őt olyan vezetőként bemutatni, aki nagyon szereti a népét, és ennek következtében gyakran túlhajszolja magát és elfárad” – nyilatkozta egy másik szakértő, Jang Múdzsin.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. február 05. 08:52
Teljesen mindegy mi a poszt témája, ha Észak-Koreáról van szó, sikeresen egymást múljátok alul.., ki tud elítélőbb hangot megütni... Empátia, részvét, no az semmi.., pedig úgy Észak-, mint Dél-Korea megszenvedte a magáét.., az helyett, hogy okulnánk.., mert van tanulság.., nem is kevés... -csak megjegyzem, nekünk is volt szeretett vezérünk, csakúgy zengett az ország az "Éljen Rákosi"-tól...
mokány
2022. február 04. 22:02
Kedves alteregók , a főnök félszemű lett és féllábú .
annamanna
2022. február 04. 18:59
"A 16. században a kereszténység hatása elérte Koreát. Phenjan a kereszténység koreai terjeszkedésének fellegvára lett, és 1880-ra több mint 100 templom épült itt. Ekkortájt már több protestáns hittérítővel rendelkezett, mint akármelyik ázsiai város. A város Korea vallási központjának számított a kommunista hatalomátvételig, a koreai háború pusztításainak azonban majdnem minden észak-koreai templom áldozatul esett." https://hu.wikipedia.org/wiki/Phenjan
Sulammit
2022. február 04. 18:49
Jó volt ez a vágtázás, bár kissé nehézkes. Nem hiszem, hogy Kim vágtázott volna, annál jobban félti az életét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!