A Bayern München vezetőedzője több száz halálos fenyegetést kapott a BL-kiesés óta

2022. április 15. 15:41

Julian Nagelsmann-nak nincsenek könnyű napjai.

2022. április 15. 15:41
null

Julian Nagelsmann, a Bayern München vezetőedzője több száz halálos fenyegetést kapott azóta, hogy csapata kedden kiesett a labdarúgó Bajnokok Ligájából. A Bundesligában címvédő és listavezető együttest tavaly nyár óta irányító Nagelsmann pénteken elmondta: ezúttal körülbelül 450 halálos fenyegetést küldtek neki az Instagramon, de ez nem újdonság számára, mert minden mérkőzés után kap ilyeneket, függetlenül attól, hogy győz vagy veszít a Bayern. Hozzáfűzte, amikor három védővel áll fel a csapata, több fenyegetést kap, ha néggyel, akkor kevesebbet.    

A tréner hozzátette: a fenyegetések egy része az édesanyjának szól, és ezt már túlzásnak tartja. Megjegyezte, hogy természetesen minden ilyen üzenetet jelenthetne, de akkor soha nem érne a végére. 

Nem érdekel, mert az emberek azt írnak, amit akarnak, de nem tudom megérteni őket.

Elolvasom az első sort, és kitörlöm. Vannak, akik minden illemszabályt elfelejtenek és teljesen megőrülnek, amint kikapcsolják a televíziót” – nyilatkozta Nagelsmann. A BL-negyeddöntő első mérkőzésén a Bayern 1-0-ra kikapott a Villarreal otthonában, és mivel a keddi visszavágón házigazdaként csupán 1-1-es döntetlent játszott a spanyolokkal, nem jutott tovább.    

A müncheniek háromvédős rendszerét többen kritizálták, köztük az igazgatótanács korábbi elnöke, Karl-Heinz Rummenigge. „Tisztában vagyok vele, hogy minden oldalról el kell fogadnom a kritikát. Ez normális, a munkám része. Rummenigge kritikájával együtt tudok élni, a 450 halálos fenyegetéssel kevésbé” – mondta Nagelsmann.

(MTI)

FRANK HOERMANN / SVEN SIMON / SVEN SIMON / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg Palóc
2022. április 16. 11:02
Elsőre hihetetlennek tűnik de valójában nem az. Tényleg ennyire hülyék az emberek. És nem csak a németek. Az ilyen sms őrjöngőknek csőlátásuk van. Beszűkül a tudatuk és azt hiszik ez a világ legfontosabb eseménye. Amúgy én pont örülök, h kiesett az "FC Hollywood", és Nagelsmant is korainak tartottam, h odavitték, de azért mert sokan hibáztak nem kell az ő halálát sem kívánni. Kíváncsi lennék Pep Guardiola is kapott e ilyen ordenáréságokat és vajh kap e manapság a ManCytinél? OK, Angliában is vannak idióták láttuk az EB után. :D
Reszelő Aladár
2022. április 16. 09:09
Nagelsmann fehér, azaz neki kell toleránsnak lenni az anyját meggyilkolni-megbecsteleníteni (sorrend opcionális) óhajtó genderekkel szemben.
OberEnnsinnen
2022. április 15. 17:54
Pedig úgy tudjuk, a Willkommenskultur németje annyira, de annyira toleráns, zsidótisztelő, sőt -szponzoráló/pénzutalásokkal engesztelő (régi vétkek-bűnök, hja...), hogy az már szinte fáj a szegény megtoleráltnak.
darázs
2022. április 15. 15:55
toleráncsok ezek a németek na
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!