Megbüntették a török csapatot, akinek a szurkolói Putyint éltették a Kijev ellen

2022. augusztus 06. 12:24

Putyin-barát énekeket skandált a török focicsapat szurkolótábora, jól megbüntették a klubot.

2022. augusztus 06. 12:24
null

A Fenerbachét megbüntette az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), miután a szurkolói Putyin orosz elnök nevét skandálták a Bajnokok Ligája selejtezőjének júliusi, Dinamo Kijev elleni, vesztes mérkőzésen – számolt be az Index a BBC alapján.

A török klubot 50 000 eurós pénzbírsággal sújtották,

és egymeccses részleges stadionelzárást szabtak ki rájuk a következő nemzetközi találkozójukra, melynek értelmében legalább 5000 ülőhely marad majd szabadon a stadionban, írják.

Emlékeztettek: a Dinamo Kijev 2-1-re győzött a július 27-i isztambuli visszavágón, és mivel az első mérkőzésen – amit Lengyelországban játszottak le a csapatok – nem született gól, így az ukrán csapat jutott tovább a következő fordulóba.

Nyitókép: YouTube

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Spiltyu
2022. augusztus 07. 21:52
Fasza
Gyzoltan
2022. augusztus 07. 08:08
Egy sportszövetségnek, történetesen az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), nem lehet a feladata a politikai állásfoglalás! -csak nem degenerált politikusok alkotják ezt a szövetséget is? Elvárható, kikövetendő, hogy a tisztességtelen politikai állásfoglalásukért testületileg mondjanak le... Lemondásuk elmaradása esetesén, bíróság ítélje el őket, s minimum közmegvetés kísérje létüket!
Seniormerga
2022. augusztus 07. 00:35
Hányok ettől az egésztől! Ezzel a libernáci terrorral már tele van a tököm. Ők a demokrácia bajnokai, zászlóvivői???!!!????? Mindent, ami a demokrácia alapja (szólásszabadság, véleményszabadság, stb...) úgy szarnak telibe, mint ide Lacháza. És ha szót mersz emelni ellene(nük), jön a bünti. Menjenek ezek az anyjuk vérvörös valagába!!!!!
kukasmacska
2022. augusztus 06. 23:26
Nyilván Zelenszkij éljenzése ellen semmi kifogás nem esne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!