Házakat gyújtott fel, és tüzet nyitott a menekülőkre Houstonban egy fekete férfi, négyen meghaltak

2022. augusztus 29. 13:00

A támadó a rendőrökkel folytatott tűzharcban életét vesztette.

2022. augusztus 29. 13:00
null

Cikkünk frissül!

Egy puskával felfegyverzett férfi felgyújtott egy lakóházat az Egyesült Államok-beli Houstonban, és tüzet nyitott a menekülőkre. Végül a rendőrséggel folytatott tűzharcban életét vesztette. A lövöldözésben összesen négyen haltak meg – írta az Euronews.

A támadó egy negyven év körüli fekete férfi volt, aki fekete öltözéket viselt és egy lefűrészelt csövű vadászpuskát használt. Az áldozatok között két hatvan körüli fehér férfi és egy negyvenes fekete férfi is volt, többen pedig megsérültek. 

A tűzoltókat is megtámadta

Mint írták, az első riasztást a tűzoltók kapták a tűzesetekről, amikor a helyszínre értek, a támadó rájuk is lőni kezdett. A tűzoltók fedezékbe vonultak, majd a helyszínre érkező rendőrautóból viszonozták a tüzet. 

A Newsweek tudósításában kiemeli, hogy Houstonban augusztusban 29 ember halt meg lőfegyver okozta sérülésektől – ez a statisztika azonban csak a 24-e előtti eseteket tartalmazza, a valós szám ennél jóval magasabb lehet. 

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
evpus
2022. augusztus 30. 07:29
Fordított világban élnek. Ez volt a cél, birkák!
nuknuk
2022. augusztus 29. 19:51
Térdeljetek a nigger előtt és állítsatok szobrot is neki.
Galerida
2022. augusztus 29. 16:15
Mától az angol focistáknak illene két térden térdelni, nem csak úgy tessék-lássék!
Ödenburger
2022. augusztus 29. 16:06
Akkor estére már BLM zavargások lesznek amiért a rendőrök megint lelőttek egy feketét - aminél már nem is kell több bizonyíték a túlkapásra. Vagy várjunk csak, most demokrata kormányzás van, akkor ez mégsincs így...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!