Német lap: Orbán látogatása az Union Berlinnél nagy port kavart a klub életében

2022. október 15. 10:32

A Berliner Zeitung szerint a magyar kormányfőt autokratának tartják, aki nem törődik a jogállamisággal és elnyomja a homoszexuálisokat.

2022. október 15. 10:32
null

Orbán Viktor magyar miniszterelnök keddi látogatása az Union Berlinnél nagy port kavart a klub életében. Orbánt autokratának tartják, aki nem sokat törődik a jogállamisággal vagy a sajtószabadsággal.

Hazájában szisztematikusan elnyomja a homoszexuálisokat és az ellenzéket

 – fogalmazott cikkében a Berliner Zeitung. A lap szerint Orbán hivatalos látogatása a berlini kancellári hivatalban Olaf Scholznál, valamint Angela Merkellel való találkozása szinte visszhang nélkül zajlott le a köpenicki futó látogatásához képest, amely határozottan túl sok volt a német erkölcsnek.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
káli
2022. október 15. 13:39
Nem úgy volt hogy imádják a törpe vajdát?
Robert69
2022. október 15. 13:17
Ki nyom el kit ? Lasan európában már arról beszélhetünk a genderideológia elfojtja és meg is öli a hagyományos értékrendet. Az ember az egyetlen olyan hülye faj aki képes magát kiírtani, mert ciki lesz utódot nemzeni. Ellenben elvárt a saját nemedhez vonzódni vagy valamilyen extra hajlammal rendelkezni. Bűn lesz felvállalni az ezer éves értékeket. Ez okozza igazán a civilizációk pusztulásár amikor az alapvető pilléreit elveszti. Gyökereitől elszakad és olyanná válik mint az ördögszekér.
Ne szájalj
2022. október 15. 13:13
"Hazájában szisztematikusan elnyomja a homoszexuálisokat és az ellenzéket". Szajerrol hallottak mar ezek? Az utodott ellenzeket meg inkabb lelegezteton tartja, mert meg egy ilyen politikai ongyilkossagra termett kreten csapatot nehez lenne talalni.
néhai Ch.Pilot
2022. október 15. 13:02
"német erkölcs"??? Na, kezdődik az Übermensch ideológia?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!