Támadják az Union Berlin futballklubot, mert fogadták Orbán Viktort

2022. október 13. 09:37

A berlini fociklub magyarázkodásba kezdett, miután Orbán Viktor meglátogatta őket és az ott futballozó Schäfer Andrást.

2022. október 13. 09:37
null

Kritikák érték többek között a saját Facebook-oldala alatti kommentekben a német fővárosban működő 1. FC Union Berlint, miután a magyar miniszterelnök ellátogatott a klubhoz, hogy ott találkozzon a náluk játszó Schäfer Andrással, aki egyben a magyar válogatott meghatározó fiatal játékosa.

A német klub most reagált a történtekre: „Hivatalos kérelem érkezett a magyar nagykövetségtől, hogy létrejöhessen egy találkozó egy magyar válogatott játékosunkkal. Ennek a kérésnek eleget tettünk. Hivatalosan nem fogadtuk őt” – magyarázzák Orbán beengedésének körülményeit a klubnál.

Az Union Berlin részéről kijelentették: a látogatást nem tartják politikai természetűnek. „Orbán Viktor nem rejtőzködve volt Németországban, hanem hivatalos állami látogatást tett.”

A klub hangsúlyozza, hogy nem csináltak semmi aktivitást Orbánnal közösen, a látogatást és annak nyilvánosságbeli fogadtatását pedig ki fogják értékelni.

Nyitókép: Facebook

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. október 13. 21:11
Az ő szellemi szinvonala..mi a gond ezzel?
Salitis
2022. október 13. 19:05
"...Hivatalosan nem fogadtuk őt” papírkutyáááááák!!!
files32
2022. október 13. 16:54
Forronganak az Union Berlin szurkolói, nem értik, mit keresett egy „fasiszta vezető” a stadionjukban
kombinátor
2022. október 13. 16:38
azért az elképesztő, hogy még szabadkoznak is ezek szarládák, ahelyett, hogy hivatalosan is fogadták volna egy ország első emberét, akikkel egy szövetségi rendszerben vannak ... és ezt hívják liberális demokráciának ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!