Elhunyt egy magyar versenyző a Budapest-Bamako Ralin

2022. november 10. 21:40

Pétery Szabolcs infarktust kapott, a gyors orvosi beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni az életét.

2022. november 10. 21:40
null

Szűk három hét alatt jutott el a mezőny Budapestről Sierra Leone fővárosába, Freetownba, ahol véget ért az idei Budapest-Bamako rally. A világ legnagyobb amatőr rallyversenyén 75 ország képviseltette magát, 247 csapat vett részt összesen. A befutóban szívinfarktust kapott Pétery Szabolcs, aki 2007 óta csak egy futamot hagyott ki, a verseny egyik szervezője volt. Az 54 éves versenyzőt a gyors orvosi beavatkozás ellenére sem tudták az orvosok megmenteni, a kórházba szállítást követően életét vesztette.

Pétery Szabolcs több volt, mint a Bamako család tagja. Az idei futam úgy nyűgözte le, mint aki először jár Afrikában. Afrika a lelkében élt”

búcsúztak tőle a verseny Facebook-csoportjában.

Nyitókép: Facebook

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Muki46
2022. november 11. 19:45
Még mindig nagyban megy az értelmetlen autóipari magamutogatás. Sportnak ezt semmi esetre sem nevezném.
kata56
2022. november 11. 11:24
Hm..ha mar annyira imadjak ezek az autosok Afrikat...akkor talan nem kene iodavinni autoversenyeket...imadhatnak kevesbe kornyezetkarosito es csendesebb modokon is. Amugy Isten nyugosztalja..
csulak
2022. november 11. 11:08
Nyugodjon bekeben
Zsolakomarom
2022. november 11. 08:50
"Az 54 éves versenyzőt a gyors orvosi beavatkozás ellenére sem tudták az orvosok megmenteni, a kórházba szállítást követően életét vesztette." Kapott vagy 3mat 4et Orban vakcinajabol, mit csodalkozunk? Rengetegen purcannak ki szivbajban azota. Csak mar nem kell koronas halalnak szamolni, meg kitenni a szamlalot az ujsagba, szoval kit erdekel? Nem lehet mar belole politikai toket kovacsolni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!