Bonyolódik az ügy: most már Mike Tyson is üzent a Messit megfenyegető mexikói bokszolónak

2022. november 29. 17:05

„Ha hozzá mer érni, akkor néhány év múlva vissza kell térnem a ringbe” – reagált Tyson.

2022. november 29. 17:05
null

Mint ismert, Lionel Messi az Argentína–Mexikó (2–0) mérkőzés után kivívta a mexikóiak haragját, főképp az ökölvívó Saúl „Canelo” Álvarezét, aki meg is fenyegette őt, amikor az öltözőben cipőlevétel közben odébb tolta a mezüket. Cesc Fabregas és Sergio Agüero kiállt barátja mellett, most pedig a legendás Mike Tyson is védelmébe vette Messit:

Valaki, akit Canelónak hívnak, megfenyegette Messit. Ha hozzá mer érni, akkor néhány év múlva vissza kell térnem a ringbe” 

– idéz a Nemzeti Sport a BBO Sports Twitter-posztjából.

Címlapkép: MTI/EPA/Etienne Laurent

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandarin.
2022. november 29. 21:03
Micsoda bűn, odébb tolta a mexikóiak mezét Messi az öltözőben, de az is érdekes, hogy egy ilyen zárt helyről információk kerülhetnek ki, hiába mozognak milliárdos összegek a futball világában, egy tíz eurós rongy miatt veszélyben lehet egy sportoló biztonsága.
Aerion
2022. november 29. 18:56
Az egy dolog, hogy egy ilyen kánélót felbosszant a 'bolha', az meg egy másik, ha a Sinaloa, vagy a Los Zetas egyes prominensei rágnak be. Az szerintem sokkal kellemetlenebb lehet.
ultimax
2022. november 29. 18:11
Miki ne kapkodd el. Nem eszik oan forrón. .. néhány év? Te addig csak örexel, az ellenfeled meg erősöik.
Málaga21
2022. november 29. 17:56
Minden tiszteletem Tísoné, de Alvarez ellen nulla esélye lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!