Ukrán vezető: Magyarországot ki kell zárni a NATO-ból

2022. december 13. 08:17

Olekszandr Merezko nehezen értelmezhető kijelentéseket engedett meg magának.

2022. december 13. 08:17
null

A legjobb biztonsági garancia Ukrajna számára az azonnali NATO-tagság – jelentette ki Olekszandr Merezko, a kijevi parlament külügyi bizottságának elnöke a Newsweeknek adott interjújában. A politikus szerint Putyin fél a katonai szövetségtől, és nem tudja megakadályozni Finnország és Svédország csatlakozását.

Merezko közölte:

ha Magyarország továbbra is módszeresen aláássa az észak-atlanti szolidaritást, akkor ki kell zárni a NATO-ból.

Mint mondta, a szövetségen belül már Ukrajna felé billen a mérleg, ugyanakkor továbbra is vannak olyan nyugati politikusok, akik elhiszik és terjesztik azt az orosz narratívát, mely szerint Ukrajna NATO-tagsága a harmadik világháborúhoz vezetne.

Kép forrása: Facebook

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robert69
2022. december 14. 17:48
Mivel nem NATO-tag ez csak vélemény, az meg olyan mint a szellentés, senki sem kváncsi a máséra........
Brabham1963
2022. december 14. 17:38
Nem vagyok ukrán párti de ez a magyar Nato hadsereg 3 napig tudta volna tartani az oroszokat! Sehol nem vagyunk az ukrán hadsereghez képest, nem kellene alázni, lenézni őket!!
Kedveslány34
2022. december 14. 08:47
Hát mert akkor tényleg kitörne a 3.dik világháború Így is örülhetünk ha a gyökét Amerika és Ukrajna miatt nem tör ki mert állítólag megkapják a Patriotot.
Nabakker
2022. december 14. 07:57
Mit pofázik ez a senki? Ukrajna? Az meg mi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!