Nemi erőszak gyanúja miatt nyomozás indult Asraf Hakimi ellen

2023. február 28. 10:32

Részleteket nem közöltek az esetről és egyelőre sem a klub, sem a játékos nem kommentálta a bejelentést.

2023. február 28. 10:32
null

Nemi erőszak gyanúja miatt nyomozás indult Franciaországban Asraf Hakimi, a Paris Saint-Germain marokkói labdarúgója ellen.

A hatóság közlése szerint az eljárást a párizsi előváros, Nanterre ügyészsége vezeti. Részleteket nem közöltek az esetről és egyelőre sem a klub, sem a játékos nem kommentálta a bejelentést. A Spanyolországban született, 24 éves Hakimi – a tavalyi, katari világbajnokságon történelmi negyedik helyet elérő marokkói válogatott védője – hétfőn este ott volt Párizsban, a nemzetközi szövetség gáláján, miután bekerült az év csapatába.

(MTI)

Nyitókép: KARIM JAAFAR / AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2023. február 28. 15:35
Ajaj, hozzák a Felcsútba. Itt Orbán elérte, hogy gyerekkel is szabad...
Rodolfo
2023. február 28. 14:56
Az Egyesült Királyságban már majdnem megszokott esemény a gyermekvédelemnél, amikor a még kiskorú "feltörekvő" sztárigazolású focistát 15-16 évesen szexpartikba hordozgatják a csapattársai vagy az újdonsült "haverok" bulizni.
akkor ki
2023. február 28. 13:34
Nagy pénz, könnyű szex, hatalmas botrány és lenyúlás. Mindig a nő dönt. Ha az hágni akar, ő dönt. Ha pénzt akar, ő dönt és széttárja a lábait, majd bíróságra megy és tanúkkal igazolja (van az a pénz!), hogy őt szegényt megerőszakolták. A gazdag focistáknak nem szabad sem alkoholt inni, sem cigizni, de aszni sem! Evvan!
szintetikus
2023. február 28. 11:21
Fodbalista, muszlim... halmozottan hátrányos. Bitóra vele amúgy is :DDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!