A baseballpályán akarta megkérni a párja kezét, végül bilincsben vitték el a gyűrűt szorongató férfit (VIDEÓ)

2023. április 02. 06:42

A romantikázásnak három kigyúrt férfi és egy letarolás vetett véget.

2023. április 02. 06:42
null

Nem sikerült a leánykérés: a Los Angeles Dodgers-Arizona Diamondbacks baseballmeccs közben a szünetben egy férfi berohant a pályára, a lelátó felé fordult, majd letérdelt, miközben kinyitotta a gyűrűtartó dobozt, ezzel megkérve a barátnőjét. A térdre ereszkedés után pillanatokon belül ott termett 3 biztonsági, 

akik közül az első rögtön nekifutásból letarolta a szerelmest, ezzel véget vetve a romantikázásnak.

Két biztonsági őr társával bilincsbe verték és elvezették a leánykérő legényt.

***

Nyitókép: Képernyőkép 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mahavira
2023. április 02. 13:01
Remélem a leány igent mondott és kap egy szuper oboát is tőle....
Thorin
2023. április 02. 10:18
és amikor a millimos néger térdel az elnyomása ellen, akkor is bemegy a három tök, vagy csak a magányos fehár pacák ellen mernek fellépni?
Dunhill67
2023. április 02. 09:52
a játéktérre nem mehet be civil(kivéve ha meg van beszélve),de...a biztonságiak reakciója több mint túlzás volt,ellenben...értem én,hogy feltünési viszketegség meg ilyesmi,de ezt (jó esetben egy életre szóló kapcsolat kezdetét) nem 60-80 ezer ember előtt kell megtenni....mondjuk én Velencében a Szent Márk téren kértem meg a párom kezét,igaz ott csak pár százan voltak és nem a tömeg kellős közepén:)
DrPepper
2023. április 02. 09:21
A vicc, hogy amerikai sportesemények szüneteiben a kemreák kifejezetten vadásznak a csókolózó párokra, legalábbis régebben ez volt a divat. Az ilyen félideji leánykérés a legjobb félideji műsorok közé tartozik. Az is lehet, hzogy már ez is fizetős szolgáltatás mint a kezdőrugás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!