Tömegverekedés tört ki a román-bolgár női hokimeccsen (Videó)

2023. április 10. 22:39

A mérkőzés végén a bolgár játékosok nehezen törődtek bele a vereségbe, nekiestek a jégen levő hazaiaknak.

2023. április 10. 22:39
null

A bolgárok kezdtek eredményesebben a vébé zárómérkőzésén, de Ana Voicu góljának köszönhetően 1–1-es döntetlennel zárult az első húsz perc. A második játékrész elején azonban már a romániai csapathoz került az előny és innen már csak fokozatosan nőtt a különbség, a vége 10–2 lett – írta meg a SzékelySport.

A lap megírta, hogy a mérkőzés végén a bolgár hokisok nehezen törődtek bele a vereségbe,

és nekiestek a jégen levő hazaiaknak.

A romániai csapat fele a kapusuk felé korcsolyázott, hogy ünnepeljék a győzelmet, amikor látták, hogy társaikat ütlegelik az ellenfelek. Ezt követően a segítségükre siettek, így tömegverekedésbe torkollt a rivalizálás. 

A tömegverekedésről készített felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
diós guba
2023. április 11. 15:18
Fáztak.
zakar zoltán béla
2023. április 11. 12:18
++++ Veszprém-Blues Fesztivál IV.13-IV.16.
u.cserkész
2023. április 11. 11:33
És ez a gyengébb nem.:-))
DrPepper
2023. április 11. 11:15
Nem vagyok szakértő, de a twitter hokiszakértői, úgy tűnik, komolyabb bunyóhoz vannak szokva. Megjegyezték, hogy le sem vették a kesztyűket hirighez, ami komolytalan, úgy komoly ütéseket eleve nem lehet bevinni, alig volt két-három tiszta pofon, a többi inkább csak lökdösődés volt. Van, akinek semmi sem elég jó. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!