Benzema után újabb nagyágyút szerződtetett az arab al-Ittihad

2023. június 21. 10:34

A francia világbajnok éves fizetése 100 millió euró lesz.

2023. június 21. 10:34
null

Az aranylabdás Karim Benzema leigazolását követően a szintén francia N'Golo Kanté megszerzését is bejelentette a szaúdi bajnok al-Ittihad labdarúgócsapata. A 32 éves, világbajnok középpályás a Chelsea-től szerződik a klubhoz,

amellyel három évre szóló szerződést kötött. 

Sajtóhírek szerint a Leicester Cityvel és a Chelsea-vel is angol bajnok, utóbbival Bajnokok Ligája-győztes Kanté éves fizetése 100 millió euró lesz a szaúdi egyesületnél.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kafabatka
2023. június 21. 18:20
És még CR-t kárhoztatták....hahaha!
ujujuj
2023. június 21. 12:34
Ha a két rongyokba bugyolált tevehajcsárt megkérdeznénk, mi a különbség a szöglet és a les között, fingjuk nem volna, de látták más araboknál, hogy a fociklub menő dolog, és vettek most az új hobbihoz kurvadrága játékszereket. Arab tempó.
balbako_
2023. június 21. 11:46
Van az a pénz.
Papalimapapa
2023. június 21. 11:01
Van ezeknek gondjuk a világgal? Semmi. Elég ránézni a képre. Ott vigyorog a két arameus az aranykupák mögött, miközben naponta keresnek az olajjal annyit, mint amennyit a szerződtetett hülye focisták egy évben... És a muszlim szartenger özönlik Európába, ahelyett, hogy helyben maradna. Ja, hogy ezek a burnuszos faszok leszarják a saját fajtájukat (is)... Vannak prioritások.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!