Négycsillagos fürdőhotelben akartak többszáz migránst elszállásolni, rendőrségi ügy lett a vége

2023. július 10. 18:39

A rendőrség összecsapott a hotelt „védő” tüntetőkkel.

2023. július 10. 18:39

A rendőrség július nyolcadikán összecsapott egy négycsillagos fürdőhotelt „védő” tüntetőkkel, akik azt akarták megakadályozni, hogy az intézmény 241 migránsnak nyújtson szállást – miután kirúgták az összes alkalmazottat (95-öt).

 

Az egész a walesi belügyminisztériumnak volt az ötlete,

 

ami komoly ellenállást váltott ki a helyi aktivisták részéről, akik azt követelik, hogy a menedékkérőket egyenletesebben oszlassák el a walesi területen.

A hotel egyébként egy átalakított Edward-kori kúriában található, a város legnagyobb szállodája volt. Minden eseményt, köztük számtalan esküvőt lemondtak.

Nyitókép: Facebook/Stradey Park Hotel and Spa

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2023. július 14. 15:07
Nem mondom, hogy minden világos... Gondolom, hogy csődbe ment a szálloda, röpültek az alkalmazottak, üresen állt az épület, és úgy jutott a kormány eszébe az ötlet...
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. július 11. 01:39
Bizony itt is volt olyan hotel nem is egy, ahol a COVID lezárások alatt, amikor amúgy sem lett volna forgalmuk, menekülteket szállásoltak el hetekig. Legalább a szálloda is kapott valamennyi pénzt utánuk, és a szerencsétleneknek is volt átmenetileg hol párnára hajtaniuk a fejüket. Persze ez a magyar kormánypárti idegen- és mindekit gyűlölő mentalitástól nagyon messze áll.
julius68-2
2023. július 10. 22:30
Mindenki úgy teszi tönkre az országát ahogy akarja, márpedig ilyen vezetőket szavaztak maguknak. Hajrá !
lenyegtelen
2023. július 10. 22:27
Azért ez már az a pont ahol elvárnám azt, hogy pár döntéshozó idővel kiessen az ablakon. Minél előbb, annál jobb alapon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!