Mindenhol ott van Messi testőre, ha kell még a pályára is berohan az MMA-harcos

2023. augusztus 25. 17:16

Yassine Cheukó Irakban és Afganisztánban is szolgált az Egyesült Államok hadseregében.

2023. augusztus 25. 17:16

David Beckham, az Inter Miami tulajdonosa felfogadta Messi őrzésére testőrnek Yassine Cheukót – számolt be az Index. A férfiről azt kell tudni, hogy MMA-harcos, aki Irakban és Afganisztánban is szolgált az Egyesült Államok hadseregében. Az alábbi videó jól mutatja, Yassine milyen lelkiismeretesen látja el feladatát:

Nyitókép: X

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. augusztus 25. 17:57
Necces lehet taktikai szabálytalankodni olyan labdarúgó ellen, akinek ilyen testőre van. Esetleg nem várja meg a bírói ítéletet, berohan a pályára és önbíráskodik.
Akitlosz
2023. augusztus 25. 17:54
A férfiról azt kell tudni, hogy nem férfiről, mert a férfi szó mély hangrendű toldalékokat kap, mégpedig azért, mert csupán a férfiú szó rövidülése. Ezért úgy kell toldalékolni, ahogyan a férfiú és a fiú szót. De amúgy is akad még kb. 77 szó a magyar nyelvben, amelyek látszólag magas hangrendűnek tűnek, de valójában nyelvtanilag mély hangrendűek. Sír, rí, ír, piszkít, tisztít, cél, héj, síp stb. stb. stb. Ez meg valószínűleg azért van, mert régen a magyar nyelvben is létezett a mély i magánhangzó, mint a török nyelvben. Mély i hangot is könnyű ejteni, csak ki kell nyitni a szájat nagyra, mint a fogorvosnál á ejtésére készülődve, aztán simán csak i-t ejteni. Minél kevésbé van nyitva a száj az i ejtésekor az i annál magasabb, minél jobban van nyitva a száj az i ejtésekor az i annál mélyebb hang. A mély i már egy másik magánhangzó lényegében. A magyar nyelvből kiveszett, de a nyelvtan megőrizte a hatását.
kikicsoda
2023. augusztus 25. 17:49
Ez már beteges, és nagyon kiábránditó.
Lord Vader
2023. augusztus 25. 17:23
Röhejes, szánalmas, megmosolyogtató. Ki nem szarja le az argentin törpét? Puskás Öcsit kísérte egy izomkolosszus annak idején?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!