Elon Musk közös fotót posztolt Novák Katalinnal, Macronnal és Melonival viszont nem!

2023. szeptember 26. 08:02

Beszédes, hogy a szuperbefolyásos milliárdos épp a magyar köztársasági elnökkel pózol az X-en, pedig másokkal is találkozott.

2023. szeptember 26. 08:02

Elon Musk, többek között a Tesla és az X tulajdonosa, a világ leggazdagabb embere Novák Katalin köztársasági elnökkel beszélgetett Austinban, amiről itt írtunk. Ez is nagy szó, de korántsem mutatja meg a teljes képet és a találkozó jelentőségét.

Musk a közelmúltban személyesen találkozott többek között 

Meloni olasz miniszterelnökkel, Macron francia elnökkel, Erdogan török elnökkel vagy éppen az izraeli elnökkel, Netanyauval, ám találkozóikat nem osztotta meg az X-en. 

Külön érdekesség, hogy az említett politikai nagyágyúk egytől egyig megosztottak valamit ezekről a beszélgetésekről, de Musk nem így tett. 

Ennek fényében különösen sokatmondó, hogy 

a Novák Katalinnal történt személyes, austini találkozójukról Musk azonnal bejegyzést tett közzé, 

az alábbi szöveggel: „Nagyszerű beszélgetés a magyar köztársasági elnökkel a népesedési válságról!”

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyúlgerinc
2023. szeptember 28. 07:48
"Elon Musk közös fotót posztolt Novák Katalinnal, Macronnal és Melonival viszont nem!" Ez is bizonyítja, hogy nem boozi....a nőket kedveli....
B_kanya
2023. szeptember 26. 16:18
"tizennyolcfok 2023. szeptember 26. 10:24 aztán csak óvatosan, mert musknak transz gyereke is van." Musk didn’t specify what institutions had worked their influence on his daughter, but he said, “It’s full-on communism and a general sentiment that if you’re rich, you’re evil.”
bodrigyuri
2023. szeptember 26. 13:29
És kati mit írt alá a WHO-nak az ENSZ Közgyűlésben? Mert arról sehol semmi hír.
mandiren
2023. szeptember 26. 11:15
"Great meeting with the President of Hungary about the population collapse crisis!" Ennyi volt a bejegyzés. Ez igazán hatalmas siker, gratulálok. LOL
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!