Letartóztatták a Tupac-gyilkosság gyanúsítottját

2023. szeptember 29. 20:41

Júliusban egy házkutatás során lefoglalták Davis emlékiratának egy példányát, amelyben az utcai bandák életét és Shakur meggyilkolását részletezi.

2023. szeptember 29. 20:41

Letartóztattak egy embert a Las Vegas-i rapper, Tupac Shakur 1996-os meggyilkolásával kapcsolatban – közölte egy bűnüldözési forrás a CNN-nek.

A forrás, aki ismeri a nyomozást, megerősítette, hogy a péntek reggel letartóztatott férfi Duane Keith Davis, más néven „Keffe D”, 

akinek a felesége hendersoni otthonában júliusban házkutatást tartottak a lövöldözés ügyében folyó nyomozás részeként.

A Las Vegas-i rendőrség illetékesei a pénteki nap folyamán sajtótájékoztatót terveznek tartani – mondta a forrás.

Shakurt egy bokszmeccsről való távozás közben lőtték le a Las Vegas Strip-en. Korai halála – a rapper mindössze 25 éves volt – összeesküvés-elméletek és egy évtizedekig tartó nyomozás tárgyát képezte.

Júliusban a házkutatás során lefoglalták Davis emlékiratának egy példányát, amelyben az utcai bandák életét és Shakur meggyilkolását részletezi. A memoárban Davis úgy írja le magát, mint a Shakur lelövésének két élő szemtanúja közül az egyik, a másik Marion Suge Knight, a Death Row Records egykori vezérigazgatója, aki jelenleg egy másik ügyben elkövetett emberölésért ül börtönben.

Nyitókép: VALERIE MACON

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2023. október 01. 10:58
Niggerek belháborúja.. Ki nem szarja le.
Temeráf
2023. szeptember 30. 15:18
Nekem Tupac zenéje disco volt a Prodigy-hez képest! Túl langyos volt, 7 éves koromban már Black Sabbath és Metallicán szocializálódtam! Utána 1992 - ben felbukkant egy bizonyos Prodigy nevezetű zenekar, ami jó 10 évvel előzte meg a korát 92'out a space, 94'poison, 97'diesel power! Ezek után rájöttem, hogy nem kell Tupac!
NorthernOutlaw
2023. szeptember 30. 13:41
Én nagyon szerettem a zenéjét. Több festményem ő ihlette :)
Ad majorem Dei gloriam
2023. szeptember 30. 10:31
A kedvenc összeesküvés-elméletem/mémem az volt, hogy Tupac Szerbiában él.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!