Puszta kézzel szét lehet csavarozni az újonnan átadott román Duna-hidat

2023. szeptember 01. 12:57

Nem lett a legstrapább a legdrágább román építmény...

2023. szeptember 01. 12:57
null

Puszta kézzel meg lehet lazítani a csavarokat a két hónapja átadott Duna-hídon – írta meg a Maszol. A lap szerint Románia legdrágább építményén kézzel meg lehet lazítani a csavarokat, mindössze két hónappal az avatás után.

A közúti infrastruktúráért felelős országos társaság (CNAIR) az építők hanyagságát okolja, hangsúlyozzák, hogy nem áll fenn a híd összeomlásának veszélye. A társaság szóvivője jelezte, hogy 

normális esetben egyesével meghúznak minden csavart,

feltételezése szerint, a kivitelező több csapattal dolgozott, nem hangolták össze a munkát, és így valóban néhány csavart nem húztak meg, viszont gondoskodnak róla, hogy ezt utólag megtegyék. Veszély nincs, hiszen csak a korláton vannak meglazult csavarok.

A híd amúgy öt év alatt készült el.

Nyitókép: Maszol/Agerpres

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
omega
2023. november 06. 08:31
Nincs olyan szó, hogy legstrapább. Olyan van, hogy legstrapásabb, de az meg nem jó ide. Nem értem, hogy miért nem írja oda a nevét az, aki egy cikket ír? Szégyelli?
EX_Terminator
2023. november 05. 22:43
De mi tartott ezen 5 évig és hogy lett ennek ellenére ilyen szar? csak úgy szolídan érdeklődök.
balbako_
2023. október 10. 14:39
Dobrev Klára álomországa.
masikhozzaszolo
2023. október 08. 17:31
Ponton híd. Hol ezen a ponton áll, hol meg majd valaki a telkén csavarozza össze.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!