Benzemánál betelt a pohár: rágalmazás miatt jogi lépésekkel fenyegeti a francia belügyminisztert

2023. október 20. 22:52

A focista felhatalmazta párizsi ügyvédjét, hogy kategorikusan tagadjon, és rágalmazás miatt jogi lépésekkel fenyegesse meg Darmanint.

2023. október 20. 22:52

Lapunk is megírta, hogy a Real Madrid korábbi sztárját, Karim Benzemát Gérald Darmanin, Franciaország belügyminisztere egy televíziós interjúban azzal vádolta meg, hogy kapcsolatban áll a Muszlim Testvériséggel. Mindez azután történt hogy a sportoló nyilvánosan támogatta Palesztinát. 

Utána tovább gyűrűzött az ügy, így a Les Républicans párt alelnöke, Valérie Boyer javaslata szerint az állampolgárságát és a 2022-es Aranylabdát is vissza kéne vonni Karim Benzemától, amennyiben a belügyminiszter állításai beigazolódnak.

Azonban úgy tűnik Karim Benzemánál betelt a pohár és a francia labdarúgás „rosszfiúja” bírósággal fenyegetőzik a vádak miatt 

– közölte a BBC.

A focista, aki jelenleg Szaúd-Arábiában él és a szaúdi profi ligában játszik, felhatalmazta párizsi ügyvédjét, hogy kategorikusan tagadjon, és rágalmazás miatt jogi lépésekkel fenyegesse meg Darmanint – olvasható az RTL-en. 

Nyitókép: FRANCK FIFE

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sanyi72
2023. október 21. 21:26
Egy mocskos arab geci vagy benzema! Aki a saját csapattársát szexvideóval zsarolja,milyen féreg? Real szurkoló vagyok,a legboldogabb napom volt,mikor eltakarodtál madridból!
billysparks
2023. október 21. 09:25
Lev Jasintól is el kell venni utólag az Aranylabdát.Aki nem imádja , vagy ha feltételezzük, hogy ha élne és nem imádná Ukrajnát vagy Izraelt, az kétségkívűl tehetségtelen futballista, nem érdemli meg za Aranylabdát. Nyilvánvaló mi az utánpótlás nevelés legnagyobb hiányossága. Először nem passzolni kell megtanítani a gyereket, hanem ideológiai képzésben részesíteni. Rákosi és Kun Béla csak csettintene, ha ma élne. Hogy ez nekik nem juott az eszükbe...A fejlődés megkérdőjelezhetetlen. Ez csak egy elméleti eszmefuttatás, mert rühellem Benzemát, a reál madridot, a franciákat, arabokat, ukránokat, oroszokat, szlávokat, románokat, libsiket és a kommunizmus minden más formáját, germánokat, stb. Éljen Vanuatu és szorgos népe! Elég távol élnek tőlünk ahhoz, hogy kerveljem őket.
szintetikus
2023. október 21. 08:43
amúgy is egy mocskos bűnöző volt, most meg egy terrorista simogató is
Temeráf
2023. október 21. 08:40
Aranylabdás terrorista!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!