Itt a vég kezdete!

2024. március 08. 18:42

A harmadik világháború közelebb van hozzánk, mint gondolnánk.

2024. március 08. 18:42
Emmanuel Macron At A Press Conference After The Special EU Summit
Szarvas Szilveszter
Szarvas Szilveszter
Facebook

Fotó: Nicolas Economou/NurPhoto via Getty Images

***

„A franciák csapatokat küldhetnek, ha az oroszok áttörik a frontot Kijev vagy Odessza felé. Emmanuel Macron ezt a határt térképen is vázolta.

Azaz, a harmadik világháború közelebb van hozzánk, mint gondolnánk. Ha Franciaország beszáll a háborúba, onnantól óriási veszélyben vagyunk.

Na, épp ez az, amitől 2 éve tartunk és óva intünk mindenkit! Az európai háborúéhes globalista elit tényleg a mi életünkkel játszik!

Pedig mi, magyarok és európaiak nem akarunk háborút kontinensünkön! Mi azt szeretnénk, ha Ukrajnában is béke lenne végre valahára. Ezzel szemben nem hogy véget érnének a harcok, az ilyen Macron-féle vezetők miatt a háború kiszélesedik.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 05:06
🍓 ️ ­­­I­­­g­­­a­­­z­i n­i­­­m­­­f­­­o­­­m­­­á­n­­i­­á­­k­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Kormánypárti2
2024. március 10. 17:32
Anyádhoz! Nyald ki köcsög károgó varjú, rémhírből élősködő szarláda! Másra nem vagy képes ugye?
mreinstand-2
2024. március 10. 00:34
A csicskáshad most kapva kap az alkalmon, hogy a magyar diktátor geci “békepártiságár” hangoztassa, miközben ez a békepárti álláspont kizárólag putyin érdeket szolgálja.
ProletarFC
2024. március 09. 20:55 Szerkesztve
Végre minden ember egyenlő lehet, a nagyokos imperialisták felbomlasztották a szovjet érdekszférát, különböző alantas eszközökkel, mint a fegyverkezési verseny rákényszerítése a szocialista blokkra, majd a szovjet gyepűt képező Varsói Szerződés államait beléptették a NATO-ba - ezek után igyák meg a levét annak amit tettek, ha megakadályozták is ideig óráig, hogy marxizmus-leninizmus teljes egyeduralodóvá váljon a bolygón, és elérték pár percig még, hogy fennmaradjon a reakciós beteg kulák-burzsuj kaszt uralma, pont erre faragnak rá, sic tranzit gloria mundi. Kiirtják ezek saját magukat is. Nem kell ide forradalom. A burzsujáziának és a kulákizmust valló beteg antiszociális állatoknak önként el kellett volna takarodnia a világ színéről, akkor nem lenne most probléma, nem fogják föl a kapitalizmus a kommunizmussal szemben ponthogy nem trendi, hiszen az egy régi szar, a marxi közgazdasátan által is 100x 1000x meghaladott anakronizmus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!