A Kreml is megszólalt az iráni képviseletre mért izraeli csapásról

2024. április 02. 17:59

Mint ismert, a támadásban egy magas rangú parancsnok is meghalt.

2024. április 02. 17:59

A nemzetközi jog megsértésének és agressziónak minősül a damaszkuszi diplomáciai negyedre mért izraeli csapás, ahol az iráni konzulátus épülete található – jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő kedden újságíróknak nyilatkozva. „Nem szeretnénk elhamarkodott következtetéseket levonni, mindenesetre az ilyen csapások indítása a nemzetközi jog megsértésének és agressziós cselekedetnek minősül” – mondta Peszkov. 

Ezt is ajánljuk a témában

Szergej Nariskin, az orosz Külső Hírszerző Szolgálat (SZVR) igazgatója 

terrortámadásnak nevezte az Irán szíriai konzulátusa elleni izraeli csapást, 

és megjegyezte, hogy az SZVR központja további információkkal rendelkezik erről. „Biztos vagyok benne, hogy a Külső Hírszerző Szolgálat központja már ma rendelkezik további információkkal, különböző országok reakcióival a történtekre, erre az elborzasztó, bűnös lépésre Irán szuverén állammal és Szíria szuverén államával szemben, melynek területén ezt a terrorcselekményt elkövették” – mondta Nariskin újságíróknak.

(MTI)

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:51
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­­ö­g­­ö­­­s­­­ ­­­l­­­á­­n­­­y­­o­­k­­­ ­­­v­á­­r­­­n­­­a­­k­ ­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
0123456789-2
2024. április 03. 09:51
https://www.youtube.com/watch?v=8l7rphMk4uc
karakter-2
2024. április 02. 21:21
"október 7-én megtámadták Izraelt, megerőszakoltak, megkínoztak, lefejeztek, élve elégettek és elraboltak a férfiakat, nőket és csecsemőket." ---- Te teljesen elmebeteg vagy, baszdmeg?
karakter-2
2024. április 02. 21:17
A világnak be kell látni,hogy a zsidók nem tartoznak konkrétan az emberi fajhoz. Ők mások.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!