Amerikai szenátor: Ukrajna elveszítette ezt a háborút

2024. április 24. 07:21

Joni Ernst szerint hiába a 61 milliárdos segély.

2024. április 24. 07:21

 Nyitókép: Képernyőfotó

A The Washington Post arról ír, hogy Joni Ernst iowai republikánus szenátor szerint az Egyesült Államok a lassúsága miatt Ukrajna már elveszítette az Oroszországgal vívott háborút, így 

az Egyesült Államok elvesztette tekintélyét a világ színterén, miközben az ukránok pedig rengeteg emberéletet áldoztak fel.

Megírtuk: az oroszok szerint az amerikai döntés a 61 milliárd dolláros háborús segélycsomagról csak tönkreteszi Ukrajnát, miközben az Egyesült Államok tovább gazdagodik többek között a fegyveripara révén.
 

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­­ö­­­g­­ö­s­­ ­­l­á­­n­­y­­­o­­k­­ ­­­v­­á­r­n­a­­k­ ­­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Megtalálta
2024. április 24. 21:17
Ukrajnának soha nem volt esélye legyőzni az oroszokat. Nem azért kapják a támogatást, mert van vagy valaha is volt esélyük. Az a dolguk, hogy minnél nagyobb kárt okozzanak Oroszországnak. Amint elérik azt a pontot, amikor már nem tudnak több kárt okozni az oroszoknak, a Nyugat úgy dobja el őket, mint anno tette Vietnámmal vagy Afganisztánnal.
Apa1964
2024. április 24. 19:17
Az usának sem ember élet, sem egy, vagy több nemzet ( köztük EURÓPAi únió mint potenciális veszély a gazdaságukra ) pusztulása nem számít!! Csak a saját nagyra vágyó...önelégült...világrendőr szerepüket erősítik...erősíteni szeretnék! Szeretném, ha az usaistenítők is el gondolkodnának ezen! Ahoz kétség se férjen, hogy ez ami most zajlik az nem az usa (milliárdosok irányítják) műve!!
herceg-3
2024. április 24. 18:14
"Amerikai szenátor: Ukrajna elveszítette ezt a háborút" Ez egyértelmű! Én ezt már ezelőtt 2 évvel megmondtam (múltidőben kijelentve)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!