Az oroszok állítják: francia zsoldosokra mértek csapást Ukrajnában

2024. április 15. 11:21

A napokban francia Caesar önjáró tüzérségi egységek érkeztek az ukrán erőkhöz a zaporizzsjai frontvonalra.

2024. április 15. 11:21

Nyitókép: Genya SAVILOV / AFP

Ahogy korábban a Mandiner is megírta, francia Caesar önjáró tüzérségi egységek érkeztek az ukrán erőkhöz a zaporizzsjai frontvonalra. A RIA Novosztyi orosz állami hírügynökség jelentése szerint az oroszok csapást mértek francia zsoldosok tartózkodási helyére az ukrán fegyveres erők által ellenőrzött Szlavjanszkban – írta meg a Magyar Nemzet. „A bajtársaink jelentései szerint a támadás oda irányult, ahol az ukrán tüzérek tartózkodtak és velük valószínűleg azok a franciák, akik a CAESAR önjáró lövegeket szállították Ukrajnának” – mondta a RIA Novosztyi forrása.

Ezt is ajánljuk a témában

Az informátor hozzátette, hogy Szlavjanszk egyharmadát a katonaság lezárta, és tömegesen ellenőrzik az utcán tartózkodók iratait és okostelefonjait. Meg nem erősített jelentések szerint Pavlohradból néhány mentőautó érkezett, írta a RIA Novosztyi.

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­A­ ­d­ö­­­g­­ö­­­s­ ­­l­­­á­­­n­­­y­­­o­­­k­ ­v­­­á­­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Antifleto
2024. április 16. 07:07
Aki kurvának áll az ne csodálkozzon ha megbasszák…
jooeee
2024. április 15. 20:48
Jól tették.
zrx8
2024. április 15. 16:58
minek mentek oda ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!