Égő házba rohant be egy hatéves kislány, így mentette meg a családját

2024. április 15. 14:02

A hatéves Olivia éppen a szomszédban lakó barátjánál volt, amikor észrevette, hogy az út túloldalán lángra kapott a házuk.

2024. április 15. 14:02

Nyitókép: RANA DIAS / CAIA IMAGE / SCIENCE PHO / NEW / SCIENCE PHOTO LIBRARY VIA AFP

A Metro Magazin számolt be egy észak-yorkshire-i háztűzről, amit az Origo is szemlézett. Az angol Metro beszámolója szerint egy telefontöltő okozhatta a tüzet, amelynek következtében a ház tetőszerkezete teljesen megsemmisült, a berendezés is megrongálódott.

A hatéves Olivia éppen a szomszédban lakó barátjánál volt, amikor észrevette, hogy az út túloldalán lángra kapott a házuk, amelyben otthon aludt az édesanyja és testvérei is.

A kislány az életét kockáztatva rohant be a lángoló épületben és felébresztette az anyukáját, 

akivel együtt kimentették a szobáikban alvó többi gyermeket is.

A lángokat és a füstöt több szomszéd is észlelte, de nem feltételezték, hogy bárki is van a házban, mivel nem állt kint egyetlen autó sem az ingatlan előtt. Ezért senki nem is próbált bejutni a házba. „Nagyon büszkék vagyunk Oliviára. ADHD-ja van, de egy igazán különleges kislány. Hatéves de berohant az égő épületbe. Az utcában lakók ugyanis nem gondolták, hogy még maradt valaki az épületben, mert nem voltak kocsik a ház előtt” – árulta el Olivia nagymamája a lapnak. Mivel a család minden vagyonát elveszítette, így most adománygyűjtés indult részükre.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­ö­­g­­ö­­s­­­ ­­l­­­á­­n­­­y­­­o­­k­­­ ­­­v­­á­r­­n­­a­­­k­ ­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
edico
2024. április 16. 10:20
"A kislány az életét kockáztatva rohant be a lángoló épületben és felébresztette az anyukáját," Az épületben rohangálunk, az épületbe berohanunk. A Mandinál fej nélkül rohangálnak!
bajai__
2024. április 15. 17:47
"A kislány az életét kockáztatva rohant be a lángoló épületbeN" Kiemelve, színesen, vastagon ... Ki az az agyalágyult szerkesztő, aki nem veszi észre és hagyja?
connorj
2024. április 15. 17:16
❤️❤️❤️❤️ ❤️🤍🤍❤️ ❤️🤍🤍❤️ ❤️❤️❤️❤️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!