Elhunyt a finnországi lövöldözés egyik kiskorú áldozata

2024. április 02. 13:17

A másik két diák állapota súlyos.

2024. április 02. 13:17

Nyitókép: MARKKU ULANDER / LEHTIKUVA / AFP

Meghalt a keddi finnországi lőfegyveres incidensben megsebesült egyik diák, a másik kettő állapota pedig súlyos – közölte a rendőrség. A feltételezett elkövető, akit Helsinki Siltamaki nevű északi városrészében fogtak el, első kihallgatásán beismerte, hogy ő lőtte meg társait. 

Emberölés és emberölési kísérlet gyanújával nyomoznak ellene.

 Az esetnek más gyanúsítottja egyelőre nincs – tette hozzá a rendőrség.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:15
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­­ö­­g­ö­s­­ ­­l­­á­n­­­y­o­­k­­­ ­­v­á­r­­n­a­­k­ ­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Welszibard
2024. április 03. 12:03
Minden az Orbán miatt van. Már tavaly megmondta a megmondó a finn iskolai riportfilmjében, Marton Gulyas Partizan volt Pressmannál is eligazításon szédervacsora ürügyén. Ott akarják eldönteni Mo. jövőjét is.
dorkoka
2024. április 02. 23:09
Skandinávoknál kötelező eljátszani hogy boldogok, mert erről beszélnek mindig. Aztán sietnek haza, nem sétafikálnak. Szépen fogy a szesz. A gyerek szépen tanul, nincs gond 10 évesen már tud rajzolni házat füstölgő kéménnyel, napocskával. Volt olcsó gáz, most nem olyan olcsó. Reggel kocsibabe oszt suli.
auditorium
2024. április 02. 20:31
Együttérzünk a szülőkkel. Csak azt nem értem, miért érkeznek naponta az okostelefonomra olyan újságcikkek, amelyekben a legboldogabb országnak nevezik Finnországot ? A tettes fiú 12 éves és otthonról hozta a pisztolyt. Egyetlen hirforrás sem közölt többet az elkövetőről. Ne kiváncsiskodjunk. Eddig nem volt szokás Finnországban fegyveresen iskolába járni, de úgy látszik a szokások ott is megváltoztak. Ezért lett a legboldogabb ország Európában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!