Összefüggést találhattak a moszkvai terrortámadás és az ukrajnai háború között

2024. április 05. 17:48

Legalábbis az orosz nyomozók ezt állítják. Az ukránok szerint ez nem valós.

2024. április 05. 17:48

Nyitókép: Makszim Sipenkov/Getty Images

A moszkvai Crocus City Hallban elkövetett terrortámadás egyik vádlottjának telefonjában álcázott, ukrán zászlós emberekről készült fotókat találtak – jelentette a Vizsgálati Bizottság a Telegram-csatornáján – írja a ria.ru.

A terrorista telefonjában terepszínű egyenruhában lévő ukrán zászlós emberekről készült fényképeket találtak, lerombolt házakkal a hátterében, valamint egy obszcén szöveggel ellátott ukrán bélyeg is látható volt az egyik képen.

Ezek az adatok összefüggést mutathatnak az elkövetett terrorcselekmény és egy különleges katonai művelet végrehajtása között” 

– áll a kiadványban. A nyomozás megállapította, hogy a támadók az akciójukat irányító kurátor utasítására választották a terrorcselekmény helyszínéül a koncerttermet. 

***

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­­ö­­g­­­ö­­s­ ­l­á­­­n­y­­­o­­­k­­ ­v­­á­r­­n­a­­k­­­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­𝗡
Csigorin
2024. április 06. 03:17
addig kell oket talpalni mig ra nem vallanak a zelenszkire
453682
2024. április 05. 20:03
Bizonyíték van? Nincs, akkor elmehet az összes oknyomozó és FSZB-s a jó édesbe. Egyébként, ukrán útlevelet nem találtak?
Polaris
2024. április 05. 19:24
Aha, az ISIS azért vállalta magára, mi? Elmebeteg f*szok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!