Terrortámadásokkal fenyegetőzik az Iszlám Állam a BL-negyeddöntők idejére

2024. április 09. 11:23

Az ISIS a BL-negyeddöntőinek stadionjait nevezte meg célpontokként.

2024. április 09. 11:23
null

Nyitókép: Marca

 

A közelmúltbeli moszkvai terrortámadást követően a szervezet az Al-Azaim néven ismert propagandacsatornáján keresztül egy olyan képet terjeszt, melyen a keddi és szerdai Bajnokok Ligája mérkőzések stadionjai (Metropolitano, Santiago Bernabéu, Emirates, Parc des Princes) láthatóak, előttük egy gépkarabélyt tartó férfival és az angol „Kill them all” (Öljetek meg mindenkit!) felirattal – hivatkozik a Marcara a Nemzeti Sport

Madridban eleve nagy a készültség, mivel két mérkőzést is rendeznek a spanyol fővárosban. Kedden este a Real Madrid fogadja a Manchester City-t, míg szerdán 9 órától az Atletico Madrid meccsel a Borussia Dortmunddal. Sajtóhírek szerint a Real Madrid megkapta az engedélyt az UEFA-tól, hogy a csapatok behúzott tető alatt játszanak, megakadályozva az esetleges dróntámadásokat.  

 

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:48
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­­ö­­g­ö­­s­­ ­­l­­á­n­y­o­­­k­­­ ­­­v­­á­­r­­­n­­­a­k­­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Jajdejónekünk
2024. április 09. 16:28
Álprobléma
lefty67
2024. április 09. 16:23
Nem a stadionokban lesz gond, hanem a meccsek előtt,után a tömegben! Olimpia, EB. .....
gilou-au-clavier
2024. április 09. 14:17
De jó, hogy nem Magyarország rendezi, itt még egy berepülő 10 méteres 40 éves drónhoz sem mernek hozzányúlni Gyurcsányék, inkább hagyják repkedni keresztül az országon Gyurcsányék, nem védenek meg Gyurcsányék semmitől Gyurcsányék. Gyurcsány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!