Ukrajna nem EU-tag!

2024. április 22. 06:04

Mi lesz a következő, idetelepítitek a Gázai-övezetet?

2024. április 22. 06:04
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

Nyitókép: Képernyőmentés

„Fiúk lányok halló! Ti azért ültök ott ahol, hogy az EU-t alkotó tagországok és azok lakosainak az érdekeit szolgáljátok! Ukrajna pedig nem EU tag‼️
Mi lesz a következő, idetelepítitek a Gázai-övezetet? Csak azért kérdem, mert ott is akadnak gondok.

Amilyen hülyék vagytok, meg is tennének. De, ha mindenki eljön és a patrióta oldalra szavaz, akkor rajtunk már nem fog múlni, hogy leváltsuk ezt a semmirekellő brüsszeli elitet!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:16
🍓 ️ ­­A­ ­d­ö­­­g­­ö­s­­ ­­­l­á­­­n­­­y­­­o­k­­ ­­v­­á­­r­n­­a­­­k­­­ ­­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­­𝗡
alexandrosz-2
2024. április 22. 16:15 Szerkesztve
Tudod kötter, mindenek előtt a vétótlan köpcös geci csicska biztosított a magyarpusztitó ukrán geci haverjainak a háborújukhoz: - 85+50+5 milliárd eurót, - 13 szankciós csomagot, - soktucat szankciohosszabbítást, 6 havonta, - a magyarok pénzén áramot, gázt, üzemanyagot, gyógyszert, kötszert, gyogykezelést, üdültetést, Ráadásként a magyargyűlölö aljas bandából naponta tizezreket "menekültekként" pénzel, etet. Megszavazott mindent. Is. A vámmentes, korlátozásmentes ukrán exportot is. A zsideszesek kétszínű aljassága a komisszár haverjaikkal csak a rádás az eddigiekre! Te meg itt hazudozol kötter, a szavazóitok szájába szarva. Sose szavazzatok ilyen aljas hazug gecikre!
Karvaly
2024. április 22. 11:50
"Mi lesz a következő, idetelepítitek a Gázai-övezetet?" Annyira igaza van, hogy ez már megtörtént, elég megnézni a nyugat-európai és amerikai folyamatos palesztin párti tüntetéseket. Tommaso feje virulhat, baloldali kormány esetén Magyarországon is lenne belőlük pár tízezer.
koronaszepe
2024. április 22. 10:53
Az EU-t alkotó tagországoknak, az EU polgárainak nem érdeke, hogy egy agresszív, erős, expanzív Oroszország garázdálkodjon a határainknál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!