Lecsaptak az ukrán drónok: méteres lángokkal ég az orosz üzemanyagraktár (VIDEÓ)

2024. május 09. 08:11

A támadás során körülbelül hat drón megsemmisült és törmelék hullott a Yurovka falu melletti finomítóra, de személyi sérülés nem történt a hivatalos szervek szerint.

2024. május 09. 08:11
tűz, Ukrajna, Fotó: Pavlo Pakhomenko / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Pavlo Pakhomenko / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Kiderült, hogy „Ukrán drónok csaptak le egy orosz üzemanyagraktárra” május 2-án – írja csütörtöki cikkében a Reuters. Mint a lap tájékoztat, tisztviselők szerint

egy ukrán dróntámadás tüzet robbantott ki, és több tárolótartályt is megrongált az oroszországi Krasznodar régió egyik üzemanyagraktárában.

A körülbelül hat drón megsemmisült és törmelék hullott a Yurovka falu melletti finomítóra – közölték a helyi közigazgatás képviselői a Telegram üzenetküldő alkalmazáson. Mint írták: „több harckocsi megsérült”, de személyi sérülés nem történt.

Mutatjuk az esetről készült felvételt:

 

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­g­a­­z­­i n­­­i­­­m­­f­­o­­­m­á­­n­­­i­á­­­k­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Himiko
2024. május 14. 09:46
Az éjszaka folyamán egy föld alatti repteret lőttek az Oroszok, ahol a nyugati rakétákra átalakított SU vadászgépeket szerelték fel. Több, mint egy órán keresztül voltak másodlagos robbanások. Később megjelölöm a cikket is.
remi
2024. május 09. 10:16
Valami nagy győzelmet ki kellett rakni ma reggel is, lévén máj. 9.-e van és a kercsi híd még áll. A frontokon folyamatosan hátrálnak, ha keveseket is, de gyakorlatilag minden nap. Pár napja olvastam egy lengyel elemzésben, hogy a ruszkiknak jelenleg valószínűleg nem is célja a taktikai nyereségeket stratégia szintű támadásba fordítani, nekik pont jó ez így, nyilván jelentős saját veszteség mellett, de fokozatosan darálják a hohol hadsereget le.
Jospehe998
2024. május 09. 09:30
Nekik már csak ez maradt. Lövöldöznek még egy pár drónnal aztán annyi. Amúgy még az energetikai infrastruktúra támadásának ötletét is az oroszoktól lopták…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!